Alkmaar, Salomonstraat 2B

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte te huur op gunstige plek in Alkmaar

Aan de Salomonstraat in Alkmaar huurt u kantoorruimte via SKEPP. Het is mogelijk om binnen het kantoorgebouw een kantoorunit te huren met een oppervlakte van 44 m2. Het kantoorgebouw is nagelnieuw en gelegen op bedrijvenpark Overdie in Alkmaar. Flexibel kantoorruimte huren op deze locatie? Informeer bij SKEPP naar de mogelijkheden. Een kantoorunit / kantoorkamer is al te huur vanaf €360,- per maand! Het kantoorpand telt drie bouwlagen en is gelegen op een strategische plek op een bedrijvenpark.

Er zijn meerdere bedrijven die zich in de directe omgeving gevestigd hebben. De snelweg A9 is vlakbij gelegen. Dankzij de ring Alkmaar is het kantoorgebouw dus uitstekend bereikbaar. Als u liever per openbaar vervoer reist, is het waardevol om te weten dat de dichtstbijzijnde bushalte op een loopafstand van vijf minuten gelegen is. Dus bent u op zoek naar een ruime kantoorunit in Alkmaar? Plan dan via SKEPP een gratis rondleiding in!

Kantoorkamer van 44 m2 voor €360,- per maand in Alkmaar Salomonstraat 2B Alkmaar Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!