RENTED OUT

Amsterdam Nieuw-West, Baden Powellweg 281

  • Internet

  • Cabinet

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Amsterdam Nieuw-West!

Huur een representatieve kantoorruimte in Amsterdam!

Huur een kantoorruimte in dit representatieve kantoorgebouw in Amsterdam. Het kantoorpand met de naam ‘Aeckerstyn’ ligt in het stadsdeel Osdorp. Een geschikte plek om uw onderneming te vestigen!

Kantoorruimte op maat te huur aan de Baden Powellweg

Op zoek naar een kantoorruimte op maat? Stop dan uw zoektocht! Hier huurt u een kantoorruimte van 249 m2. Er is ook archiefruimte te huur, wanneer u behoefte heeft aan ruimte om uw archief op te bergen.

Voordelig kantoorruimte huren in Amsterdam Osdorp

U betaalt slechts €115,- per m2 per jaar voor het huren van een kantoorruimte. Dus u huurt bij SKEPP voordelig een kantoorruimte in stadsdeel Osdorp, van onze hoofdstad.

Parkeerruimte aanwezig aan de Baden Powellweg

Reist u met de auto naar uw werkplek? Dan is het waardevol om te weten dat er parkeerruimte is om uw auto te parkeren. Er is ook een lift aanwezig.

Kom kijken bij dit kantoor in Amsterdam Osdorp!

Overtuigd? Kom snel eens kijken binnen dit kantoorpand! Dan ziet u met eigen ogen uw nieuwe kantoorruimte. Via het menu rechts op deze pagina plant u een eigen rondleiding in.

 Representatieve kantoorruimte te huur in Amsterdam Baden Powellweg 281 Amsterdam Nieuw-West Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!