Amsterdam Nieuw-West, Overschiestraat 55-57

 • Desk

 • Internet

 • Coffee/tea

 • Printer

 • Meeting space

 • KVK-registration

 • Postal address

 • Kitchen

 • Parking

Kantoorruimte te huur aan de A10 met een prachtig uitzicht in Amsterdam

Prettig werken, dat doet u op deze locatie in Amsterdam. Het kantoorpand ligt op een zichtlocatie direct aan de snelweg A10 en is dus uitstekend toegankelijk. Bovendien heeft u vanuit uw kantoorruimte een fraai uitzicht op een groot grasveld. Een deel van het kantoorgebouw is onlangs gerenoveerd. Oftewel, een aangename plek om te werken!

Kantoorruimte op maat beschikbaar vanaf 140 m2 in dit kantoor in Amsterdam

Op dit moment is het mogelijk om een kantoorruimte te huren vanaf 140 m2. U huurt hier in principe voor de lange termijn, maar in overleg is ook een kortere huurtermijn bespreekbaar.

De huurprijs is slechts €125,- per m2 per jaar, als u besluit te huren in dit kantoor

U huurt hier al een kantoorruimte voor €125,- per m2 per jaar in dit markante kantoorgebouw in Amsterdam. Wie wil er nu niet werken in dit kantoorpand met een opvallende architectuur?

Voorzieningen? Vergaderruimte, koffieautomaat en loungeruimte aanwezig!

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte, maakt u hier gebruik van een kleurrijke vergaderruimte. Een inspirerende omgeving om zaken te bespreken. Tijd voor koffie? Pak een lekker kopje koffie uit de koffieautomaat. Toe aan ontspanning? Relax dan fijn even in de loungeruimte en praat hier bij met andere professionals!

Wilt u kantoorruimte huren op deze ideale locatie, direct aan de A10 in Amsterdam?

Overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoor? Of heeft u moeite met het kiezen van kantoorruimte uit het grote kantorenaanbod? Hoe dan ook, het is verstandig om gratis (!) een kijkje te nemen in dit kantoor. Bij SKEPP plant u geheel vrijblijvend een rondleiding in. Dit doet u via het menu, rechts op deze pagina!

Create your own URBAN or CITY with the officeplanner at Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West

URBAN and CITY are two prefab furnishing concepts that are 100% flexible, product technically as well as financially. Where URBAN is the rebel variant, CITY fits in with professionals that look for comfort. Create your own URBAN- or CITY-location at Overschiestraat in Amsterdam Nieuw-West.

 1. Select an office space
 2. Set up your office space
 3. Receive your rental offer without obligation
Kantoorruimte vanaf 140m2 huren aan de A10 in Amsterdam Overschiestraat 55-57 Amsterdam Nieuw-West Toplocation!

2 reviews Overschiestraat

Mooie kantoorruimten.

Ik vind het ook heerlijk om in de pauze te genieten van de buitenlucht in het tegenovergelegen veld.

Toffe units en heerlijke omgeving.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!