Rent office space Brussels European District, Kunstlaan / Avenue des Arts 6

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Sint-Joost-ten-Node Madou 1 min walk (94 m)
 • Subway station Congres 7 mins walk (0.6 km)
 • Railway station Bru.-Congres / Brux.-Congres 13 mins walk (1.0 km)
 • Subway station Madou 1 min walk (0.1 km)
 • Park 8 mins walk (0.6 km)
 • Gym 4 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Kunstlaan / Avenue des Arts 6 in Brussels European District

Available (flex)desks
Available office rooms
Available office spaces
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoor te huur aan de Kunstlaan in Brussel (Europese Wijk)

Een kantoor te huur in de Kunstlaan in Brussel Europese Wijk ?Hier een kantoor huren gaat gegarandeerd gepaard met een hoge reputatie. Het business center is gevestigd op een top locatie. Het bedrijvencentrum is omringd door diverse Europese instituties en overheidsinstellingen. Bovendien bieden ze een uitgebreid pakket aan services aan. Er zijn kosten, noch moeite gespaard om het de huurder zo comfortabel mogelijk te maken.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum in Kunstlaan heeft een ruim aanbod aan Kantoorruimten. De groottes van de kantoorkamers variëren van 15 m2 tot 35 m2. Er is de mogelijkheid om heel flexibel een kantoor te huren. Zo kan je al een kantoorruimte huren vanaf 1 maand en verschillende huurcontracten (bijvoorbeeld tijdelijke contracten, doorlopende contracten) zijn mogelijk. Ook kan je aparte dagen of halve dagen een werkplek huren in de co-working space. Je hebt aan de Kunstlaan al een eigen werkplek voor €400,- per maand. Een kantoorruimte huur je op deze unieke locatie vanaf €550,- per maand. Alle prijzen zijn inclusief servicekosten.

Een gezellige lounge, luxe keuken en binnentuin

Als je een kantoor huurt in de Kunstlaan in Brussel Europese Wijk, krijg je er een uitgebreid aanbod aan kwalitatieve services bij. Bij de binnenkomst word je verwelkomt door een receptie zoals in een vijf-sterrenhotel. Voor, tijdens of na de werkuren kun je aan je fysiek werken met een personal trainer in de private fitness. Een hongertje? Geniet dan van een heerlijke lunch bereid door sterrenkok Benoit De Witte. Kook je liever zelf? Op elke verdieping bevindt zich een volledig uitgeruste keuken en een gezellige lounge. Even ontspannen kun je dan weer in de prachtig ingerichte binnentuin met bijvoorbeeld een koffietje bereid door een echte barista of een heerlijk organisch theetje.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoor te huur aan Kunstlaan is gelegen net naast de R20, ook wel de kleine ring van Brussel genoemd. Vanwaar je ook komt, je komt altijd uit op de R20 bij het binnenrijden van het centrum van Brussel. Je auto kan veilig achtergelaten worden in de ondergrondse beveiligde parking waar 24 parkeerplaatsen zijn voorzien. Ook zijn er voldoende parkeerplaatsen, al dan niet betalend, in de nabije omgeving. Via het openbaar vervoer is het bedrijvencentrum aan de Kunstlaan ook gemakkelijk te bereiken. Het kantoor te huur bevindt zich op wandelafstand van het station Brussel-Centraal. Op 100m afstand vind je metro station “Loi/Arts” en op 75m afstand is metro station “Madou3” gelegen. Buslijnen 1, 2, 5 en 6 brengen je ook overal naar toe waar nodig. Internationale klanten of ambities? Het business center is op 12 minuten rijdafstand gelegen van de Nationale luchthaven.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Kunstlaan in Brussel Europese Wijk?

Kan je niet wachten om een kantoor te huren aan de Kunstlaan in Brussel Europese Wijk? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier over een kantoor te huur in de Kunstlaan.


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

E

Tijdens een lunch heb ik hier kunne rondkijken en het ziet er erg mooi uit.

G

Het is een mooi pand en bij de receptie lijkt het op een hotel incheck.

De rest van het gebouw is mooi en vol design meubels. De prijzen in het restaurant vallen goed mee en je kunt er lekker eten.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Kunstlaan / Avenue des Arts 6

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner