Kantoren laden...

Kantoor te huur in Brussel Europese Wijk{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Mathios Zeko
Mathios Zeko
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Waar vind je de beste kantoren te huur in Brussel Europese Wijk?

Ben je op zoek naar een kantoor te huur in Brussel Europese Wijk? Bij SKEPP vind je een ruim aanbod van kantoorruimtes en werkplekken om te huren in Brussel Europese Wijk. Ongetwijfeld vind je ook jouw geschikte kantoor te huur. Er zijn kantoorruimtes in verschillende soorten en maten. SKEPP helpt je met zoeken naar het geschikte kantoor te huur in Brussel Europese Wijk.

Deze kantoren te huur in Brussel Europese Wijk wil je direct!

In de Brusselse Europese Wijk zijn prachtige kantoren te huren. Het kantoor te huur in de Handelsstraat is een prachtig herenhuis dat dienst doet als business center. Het business center bevindt zich net buiten het centrum waardoor je iets minder die dagdagelijkse drukte hebt. Wil je liever een kantoor huren met een moderne uitstraling? Dan is het kantoor te huur in de Marnixlaan helemaal iets voor jou. Als je dit kantoor huurt, zit je echt in het hart van het stadsdeel Brussel Europese wijk. Je bent er omringd door grote bedrijven, ambassades en het Europees Parlement. Bovendien is alles in de kantoorruimte aanwezig om je er thuis te voelen. Een stomerij, een fitnessruimte, een restaurant, enzovoort. Hou je liever van de echte kantoorsfeer? Aan de Meeûssquare vind je werkplekken, co-working spaces en kantoorruimtes aan mooie prijzen met een geweldige ligging. Wat wil je nog meer?

Een kantoor huren in de Belgische hoofdstad, Brussel Europese Wijk.

Het stadsdeel Brussel Europese wijk, samengesteld uit de Leopoldswijk en de Wijk van de squares, vormt de Belgische hoofdstad Brussel. Het stadsdeel Brussel Europese wijk heeft zowel een Europese als internationale uitstraling. Brussel Europese wijk is namelijk gekend als de thuisbasis voor vele Europese instellingen. De Europese wijk vormt dan ook de grootste concentratie van Europese en internationale werkgelegenheid in het Brusselse gewest. Bovendien bevind je je tussen vele andere bedrijven wanneer je een kantoor huurt in de Brusselse Europese wijk. Een kantoor huren in het stadsdeel Brussel Europese wijk is dus meer dan ideaal.

Ook qua verbindingen is het stadsdeel Brussel Europese Wijk perfect voor jouw kantoor te huur. Als je een kantoor huurt in het stadsdeel Brussel Europese Wijk ben je omringd door verschillende metro- en buslijnen. Ook ben je in enkele minuten in het station Brussel-Luxemburg en het station Brussel-Centraal. Via de E40 en E19 sta je dan weer in een perfecte verbinding met alle hoeken van het land. Met de auto ben je zo in Antwerpen, Gent, Brugge en Charleroi.

Brussel Europese Wijk is ten slotte ook een stadsdeel dat leeft. Je vindt er talrijke gezellige restaurants, cafeetjes, de mooiste hotels, enz. Ideaal om nationale en internationale zakenrelaties en uiteraard relaties tussen collega´s te versterken. Bovendien is er altijd wel een evenement in Brussel Europese Wijk dat de perfecte gelegenheid vormt om te netwerken.

Vind snel een kantoor te huur in Brussel Europese Wijk bij SKEPP

Bij SKEPP helpen we je met je zoektocht naar een kantoor te huur in Brussel Europese Wijk. Onze vastgoedconsultants staan paraat om je eerlijk en snel advies te geven over jouw ideale kantoor. Op basis van een analyse van de locatie, de uitstraling en de voorzieningen vindt SKEPP direct een aantal kantoorruimtes die bij je passen. Dit allemaal snel, gemakkelijk en gratis. Wil je graag het kantoor eens bezichtigen? Geen probleem! SKEPP plant direct een rondleiding in de kantoren die jij wilt bezoeken. Waar wacht je nog op? Contacteer SKEPP nu en vind jouw geschikte kantoor te huur in Brussel Europese Wijk.

Bekijk ook zeker de kantoren in Brussel Centrum, Brussel Airport en Brussel Etterbeek.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten