Rent office space Brussels European District, Wetstraat / Avenue de la Loi 107-109

Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • Cabinet
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Maalbeek 1 min walk (3 m)
 • Railway station Brux./Brus.-Schuman 3 mins walk (0.2 km)
 • Subway station Maalbeek 1 min walk (0.1 km)
 • Park 3 mins walk (0.2 km)
 • Gym 3 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Wetstraat / Avenue de la Loi 107-109 in Brussels European District

Available office rooms
Available office spaces
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoor te huur in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk

Een kantoor te huur in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk? Brussel Europese Wijk is een belangrijk stadsdeel voor de Europese Unie. Verschillende Europese instellingen zijn in dit stadsdeel gevestigd. Hier een kantoor huren, geeft je onderneming direct een Europese en internationale uitstraling. Ook zijn hier verschillende andere grote bedrijven gevestigd zoals Google en Apple. Met een kantoor te huur in Wetstraat krijgt je onderneming gegarandeerd een boost.

Huurprijzen

Het bedrijvencentrum heeft een ruim aanbod aan kantoorruimtes en werkplekken.Een kantoor te huur kan al vanaf €550,- per maand en je hebt al je eigen werkplek vanaf €400,- per maand. De kantoorruimtes variëren van 15 m2 tot 35 m2. Je kan ook een grote kantoorruimte huren voor 40 personen en voor een dag of zelfs halve dag gebruik maken van een werkplek in de co-working space. Een kantoorunit huren was nog nooit zo makkelijk, het afsluiten van een contract is erg flexibel

Een vijf-sterrenontvangst, meetboxes en een uitgeruste keuken

Naast een kantoor te huur in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk, maak je ook gebruik van vele services. Bij binnenkomst in het bedrijvencentrum krijg je een 5-sterrenontvangst. Op elke verdieping zijn meetboxes en phonebooths voorzien om ongestoord offline en online te meeten. Onder de middag word je verwend door een catering van Michelinkok Benoit De Witte of kun je je eigen lunch maken in de volledig uitgeruste keuken, te vinden op elke verdieping. Ook vind je er een gezellige lounge waar je even kan ontspannen met een heerlijk kopje koffie gemaakt door een echte barista. Een gezonde geest in een gezond lichaam? Dan ga je toch gewoon met de personal trainer in de voorziene fitnessruimte aan de slag.

Locatie en bereikbaarheid

In het business center zit je zowel in een groene als in een historische omgeving. Je bent er omringd door onder andere La Grand Place, Le Botanique en Le Parc du Cinquantenaire. Telkens wanneer je het centrum van Brussel binnenrijdt, kom je op de R20. Daardoor ben je met een kantoor te huur in de Wetstraat perfect gelegen. Als je met de auto komt, kun je parkeren op 1 van de 20 voorziene parkeerplaatsen in de beveiligde ondergrondse parking. Ook zijn er voldoende parkeergelegenheden in de buurt, al dan niet betalend. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook dan zijn er talrijke mogelijkheden. Het bedrijvencentrum in de Wetstraat bevindt zich letterlijk boven het metrostation Maelbeek. Op enkele honderden meters bevinden zich bovendien nog verschillende bushaltes, het station Brussel-Schuman en Villo bicycle voor als je je de fiets wilt verplaatsen.Internationaal ben je dan weer bereikbaar dankzij de Luchthaven van Zaventem dat op nog geen 15 km afstand gelegen is van het business center.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk?

Wil jij jouw kantoor te huur vestigen in de Wetstraat in Brussel Europese Wijk? Neem dan snel contact op met een vastgoedconsulent van SKEPP! Wil je graag een rondleiding? Plan dan nu gratis een rondleiding in. Blijf bovendien niet zitten met je vragen. Wij beantwoorden ze met alle plezier en wie weet heb jij straks een kantoor te huur in de Wetstraat.


Media

Get a good impression of this office

Reviews

Find out what other people said about this location

B

Fitness op kantoor is gewoon prima!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Wetstraat / Avenue de la Loi 107-109

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner