Rent office space Den Bosch, Amerikastraat 3

5 (2 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop 's-Hertogenbosch, Europalaan 2 mins walk (0.2 km)
 • Railway station 's-Hertogenbosch Oost 29 mins walk (2.3 km)
 • Gym 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Amerikastraat 3 in Den Bosch

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 59 m2
  Rental price: €689 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Dé geschikte kantoorruimte in Den Bosch? Huur aan de Amerikastraat!

Of u nu een starter bent, een kleine onderneming hebt of een multinational onder uw hoede hebt; aan de Amerikastraat in Den Bosch huurt u een kantoorruimte, die perfect past bij de wensen en behoeften van u en uw medewerkers. Met aanwezige voorzieningen als een espressobar, een restaurant en vergaderruimte huurt u hier in een kantoorpand dat veel meer is dan alleen uw werklocatie!

Kantoorkamer vanaf 50 m2 en kantoorruimte op maat tot 500 m2 beschikbaar voor verhuur in Den Bosch

Zoals al gezegd: er is voor iedere ondernemer een geschikt kantoor te vinden in dit kantoorpand. U huurt hier een kantoorkamer vanaf 50 m2 of een kantoorruimte op maat tot 500 m2. Bovendien zijn er flexwerkplekken in dit kantoor. U huurt hier financieel het aantrekkelijkst een kantoorruimte voor een huurtermijn van minimaal 1 jaar. Prefereert u een flexibele huurperiode? Neem dan contact op met SKEPP en vraag naar de mogelijkheden!

Koffie, lunch, sporten, parkeren en vergaderen? Check!

Naast het gemak van een eigen moderne kantoorruimte, maakt u in dit kantoor in Den Bosch ook gebruik van een aantal luxe voorzieningen. Er is namelijk een espressobar, waar u terecht kunt voor een heerlijke kop koffie; een restaurant, waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren; een fitnessruimte, de plek om even het hoofd leeg te maken na of voor een lange dag werken; voldoende parkeergelegenheid, met de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden en bovendien zijn er meerdere vergaderruimten aanwezig in dit kantoor.

Toegankelijke locatie, direct aan op- en afritten van de A2

Ongetwijfeld een belangrijk onderdeel in uw zoektocht naar kantoorruimte: de bereikbaarheid van het kantoor. Dit kantoor aan de Amerikastraat in Den Bosch ligt direct aan op- en afritten van de snelweg A2. Bovendien bent u met de lijnbus in ongeveer 5 minuten op treinstation 's-Hertogenbosch Oost. Kortom, dit kantoorgebouw is uitstekend toegankelijk met eigen én openbaar vervoer!

Overtuigd? Plan geheel vrijblijvend een rondleiding bij SKEPP!

Bent u al overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoorgebouw? Of twijfelt u nog tussen het uitgebreide kantorenaanbod? Hoe de situatie op dit moment ook is, het is zeker verstandig om een kijkje te gaan nemen in Den Bosch. Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding, zodat u met eigen ogen uw nieuwe kantoorruimte kunt zien.


Reviews

Find out what other people said about this location

B

De gezamenlijke lunch is gezellig, makkelijk om zo in contact te komen met andere ondernemers.

Je kunt hier zelfs naar werktijd sporten, hoe handig is dit?

R

Ondanks het overheersend blauw, hangt er een prettige sfeer!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Amerikastraat 3

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen