RENTED OUT

Den Bosch, Hambakenwetering 10

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Den Bosch!

Kantoorunits en kantoren vanaf 100 m2 beschikbaar op High Tech Park in Den Bosch

Uw eigen kantoorunit huren in Den Bosch? Aan de Hambakenwetering in ’s-Hertogenbosch biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Via SKEPP huurt u hier een (ingerichte) kantoorunit vanaf 50 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2. De huurprijs bedraagt €110,- per m2 per jaar en is daarmee marktconform!

Het te huren kantoorgebouw ‘Het Baken’ is gelegen op het High Tech Park in 's-Hertogenbosch. Op dit hoogwaardige bedrijventerrein, van 26 hectare groot, heeft het kantoorpand een prominente zichtlocatie. Meerdere zakelijke dienstverleners hebben zich hier gevestigd. Het kantoorgebouw heeft een totale vloeroppervlakte van circa 3.289 m2, verdeeld over een begane grond en twee verdiepingen.

Het bedrijventerrein in Den Bosch is direct gelegen aan de op- en afritten van de rijksweg A59 (Zevenbergen-Waalwijk-’s-Hertogenbosch). Het kantoorgebouw ligt aan de zichtzijde van het bedrijventerrein. Dus bent u op zoek naar een kantoorunit of kantoorruimte op maat in Den Bosch? Breng een bezoek aan dit kantoor en laat u verrassen! Plan daarom nu alvast een gratis en vrijblijvende rondleiding via SKEPP!

Huur kantoorruimte op zichtlocatie in Den Bosch! Hambakenwetering 10 Den Bosch Toplocation!

2 reviews Hambakenwetering

Betaalbaar.

Ze hebben het gebouw in praktische ruimtes opgedeeld.

Huren op het High Tech park van Den Bosch

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!