RENTED OUT

Den Bosch, Oranje Nassaulaan 28A

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Den Bosch!

Kantoorruimte huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch? Dit rijksmonument is gebouwd in 1903 en had van vroeger uit al een voorhuis en een achterhuis. Het achterhuis had destijds de gebruikersfunctie van een fabriek, maar er zijn later mooie kantoorruimten gerealiseerd.

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 38 m2. De ruimte is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een advocaat of praktijk. Zoals je op de foto's kunt zien heb je verschillende mogelijkheden met deze ruimte. Zo kun je van de eerste kamer een wachtruimte maken en achter de schuifdeuren een kantoor realiseren. Of je maakt van de eerste ruimte een kantoor en gebruikt de andere ruimte als vergaderzaal. Vele mogelijkheden voor een bedrag van €1150,- in de maand, inclusief alle servicekosten.

Pantry en snel werkend internet

Het kantoorpand aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch beschikt buiten de kantoorruimten om ook over vele services en faciliteiten. Zo is het pand is 24/7 toegankelijk, fijn wanneer je buiten kantoortijden om nog even de laatste werkzaamheden af wil ronden. Ook is het een fijn gevoel dat jij je spullen gewoon kan laten liggen, het kantoorgebouw is namelijk beveiligd doormiddel van een alarminstallatie. Je hebt hier de mogelijkheid om gemeubileerde kantoorruimten te huren en je hebt de beschikking over snel werkend internet, ideaal. Hou je graag van een verse lunch? Er is een pantry aanwezig waar je ’s middags je eigen lunch kunt voorbereiden.

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Vanaf je werkplek gezien is het slechts 7 minuten rijden naar de opritten van verschillende snelwegen; A65, A2 en A59. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Het centraal station van Den Bosch is op 3 minuten loopafstand. Je zit midden in het centrum van Den Bosch en kunt dus alle kanten op. Bijvoorbeeld een lekker bakje koffie drinken in de pauze? Een paar straten verderop zit ‘banketbakkerbakkerij Jan de Groot’. Hier serveren ze heerlijke koffie en hebben er altijd iets lekkers bij.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch? Wacht dan niet langer en kom de kantoorruimten met eigen ogen bekijken. Wanneer je contact opneemt met een van onze vastgoedconsultants, helpen zij je graag verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Gratis en geheel vrijblijvend!

Kantoorruimte huren Den Bosch, Oranje Nassaulaan 28a Oranje Nassaulaan 28A Den Bosch Toplocation!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!