Rent office space Den Bosch, Oranje Nassaulaan 28A

Accessibility
  • Bus stop Hertogenbosch ('s) 2 mins walk (0.2 km)
  • Railway station 'S-Hertogenbosch 3 mins walk (0.3 km)
  • Park 8 mins walk (0.7 km)
  • Gym 1 min walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Oranje Nassaulaan 28A in Den Bosch

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Den Bosch!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch? Dit rijksmonument is gebouwd in 1903 en had van vroeger uit al een voorhuis en een achterhuis. Het achterhuis had destijds de gebruikersfunctie van een fabriek, maar er zijn later mooie kantoorruimten gerealiseerd. 

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte heeft een oppervlakte van 38 m2. De ruimte is perfect geschikt voor bijvoorbeeld een advocaat of praktijk. Zoals je op de foto's kunt zien heb je verschillende mogelijkheden met deze ruimte. Zo kun je van de eerste kamer een wachtruimte maken en achter de schuifdeuren een kantoor realiseren. Of je maakt van de eerste ruimte een kantoor en gebruikt de andere ruimte als vergaderzaal. Vele mogelijkheden voor een bedrag van €1150,- in de maand, inclusief alle servicekosten. 

Pantry en snel werkend internet

Het kantoorpand aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch beschikt buiten de kantoorruimten om ook over vele services en faciliteiten. Zo is het pand is 24/7 toegankelijk, fijn wanneer je buiten kantoortijden om nog even de laatste werkzaamheden af wil ronden. Ook is het een fijn gevoel dat jij je spullen gewoon kan laten liggen, het kantoorgebouw is namelijk beveiligd doormiddel van een alarminstallatie. Je hebt hier de mogelijkheid om gemeubileerde kantoorruimten te huren en je hebt de beschikking over snel werkend internet, ideaal. Hou je graag van een verse lunch? Er is een pantry aanwezig waar je ’s middags je eigen lunch kunt voorbereiden. 

Locatie en bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend te noemen. Vanaf je werkplek gezien is het slechts 7 minuten rijden naar de opritten van verschillende snelwegen; A65, A2 en A59. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? Het centraal station van Den Bosch is op 3 minuten loopafstand. Je zit midden in het centrum van Den Bosch en kunt dus alle kanten op. Bijvoorbeeld een lekker bakje koffie drinken in de pauze? Een paar straten verderop zit ‘banketbakkerbakkerij Jan de Groot’. Hier serveren ze heerlijke koffie en hebben er altijd iets lekkers bij.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch?

Ben jij enthousiast over het huren aan de Oranje Nassaulaan in Den Bosch? Wacht dan niet langer en kom de kantoorruimten met eigen ogen bekijken. Wanneer je contact opneemt met een van onze vastgoedconsultants, helpen zij je graag verder bij al je vragen en het inplannen van een rondleiding. Gratis en geheel vrijblijvend!


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Oranje Nassaulaan 28A

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen