RENTED OUT
Super deal

Pettelaarpark 10, Den Bosch

  • Toilets

  • Airconditioning

  • Cleaning (common areas)

  • Elevator

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Den Bosch!

Kantoorruimte huren onder de rook van het provinciehuis in ?s-Hertogenbosch?

Kantoorruimte huren onder de rook van het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch?

Op zoek naar geschikte kantoorruimte om te huren in Den Bosch? Aan de Pettelaarpark in ‘s-Hertogenbosch is het kantoorgebouw ‘Brabanthuis’ gevestigd. Dit is nabij bij het provinciehuis. Binnen dit kantoorpand in ‘s-Hertogenbosch biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het gaat hierbij om kantoorruimte op maat vanaf 250 m2.

Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijvenpark ‘Pettelaarpark’ in Den Bosch, dat wordt gezien als de beste kantorenlocatie van de regio. Het 'Brabanthuis' is een representatief kantoorgebouw met 3.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over zes bouwlagen. Binnen het kantoorpand zijn er meerdere partijen die kantoorruimte huren, zoals de Kamer van Koophandel. Er is kantoorruimte beschikbaar voor een marktconforme huurprijs van €135,- per m2 per jaar.

Het bedrijvenpark in Den Bosch is direct gelegen aan de op- en afritten van de snelweg A2 (Amsterdam – Maastricht – België), met directe aansluitingen op de A59 (Waalwijk-’s-Hertogenbosch-Oss). Het ‘Brabanthuis’ is gevestigd aan de voorzijde van het bedrijvenpark. Er zijn frequente busverbindingen naar de stad. Interessant om te weten voor mensen die graag met het openbaar vervoer reizen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Den Bosch, bezoek dan zeker deze locatie en plan hiervoor een gratis rondleiding via SKEPP!

Kantoorruimte huren nabij provinciehuis in Den Bosch Pettelaarpark 10 Den Bosch Toplocation!

2 reviews Pettelaarpark

Prima Business Park in Den Bosch

Grote kantoorruimte te huur, ideale locatie voor een wat grotere onderneming..

Rate this office

Your general appreciation for this office

Bedankt voor jouw beoordeling!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!