Rent office space Den Bosch, Pettelaarpark 10

4 (3 reviews)
Facilities
  • Internet
  • Meeting space
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop 's-Hertogenbosch, Brabantlaan 1 min walk (22 m)
  • Railway station 's-Hertogenbosch Oost 39 mins walk (3.0 km)
  • Park 2 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Pettelaarpark 10 in Den Bosch

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Den Bosch!
About this office

Kantoorruimte huren onder de rook van het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch?

Op zoek naar geschikte kantoorruimte om te huren in Den Bosch? Aan de Pettelaarpark in ‘s-Hertogenbosch is het kantoorgebouw ‘Brabanthuis’ gevestigd. Dit is nabij bij het provinciehuis. Binnen dit kantoorpand in ‘s-Hertogenbosch biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het gaat hierbij om kantoorruimte op maat vanaf 250 m2.

Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijvenpark ‘Pettelaarpark’ in Den Bosch, dat wordt gezien als de beste kantorenlocatie van de regio. Het 'Brabanthuis' is een representatief kantoorgebouw met 3.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over zes bouwlagen. Binnen het kantoorpand zijn er meerdere partijen die kantoorruimte huren, zoals de Kamer van Koophandel. Er is kantoorruimte beschikbaar voor een marktconforme huurprijs van €135,- per m2 per jaar.

Het bedrijvenpark in Den Bosch is direct gelegen aan de op- en afritten van de snelweg A2 (Amsterdam – Maastricht – België), met directe aansluitingen op de A59 (Waalwijk-’s-Hertogenbosch-Oss). Het ‘Brabanthuis’ is gevestigd aan de voorzijde van het bedrijvenpark. Er zijn frequente busverbindingen naar de stad. Interessant om te weten voor mensen die graag met het openbaar vervoer reizen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Den Bosch, bezoek dan zeker deze locatie en plan hiervoor een gratis rondleiding via SKEPP!


Reviews

Find out what other people said about this location

r

Prima Business Park in Den Bosch

L

Grote kantoorruimte te huur, ideale locatie voor een wat grotere onderneming..

M

Prima kantoorpand en de mogelijkheid voor een vergadering of presentatie is ideaal!Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Pettelaarpark 10

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen