Den Bosch, Pettelaarpark 10

5216PP Den Bosch

4 (3)
  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

  • Internet

  • Meeting space

Kantoorruimte huren onder de rook van het provinciehuis in ’s-Hertogenbosch?

Op zoek naar geschikte kantoorruimte om te huren in Den Bosch? Aan de Pettelaarpark in ‘s-Hertogenbosch is het kantoorgebouw ‘Brabanthuis’ gevestigd. Dit is nabij bij het provinciehuis. Binnen dit kantoorpand in ‘s-Hertogenbosch biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. Het gaat hierbij om kantoorruimte op maat vanaf 250 m2.

Het kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijvenpark ‘Pettelaarpark’ in Den Bosch, dat wordt gezien als de beste kantorenlocatie van de regio. Het 'Brabanthuis' is een representatief kantoorgebouw met 3.500 m2 kantoorruimte, verdeeld over zes bouwlagen. Binnen het kantoorpand zijn er meerdere partijen die kantoorruimte huren, zoals de Kamer van Koophandel. Er is kantoorruimte beschikbaar voor een marktconforme huurprijs van €135,- per m2 per jaar.

Het bedrijvenpark in Den Bosch is direct gelegen aan de op- en afritten van de snelweg A2 (Amsterdam – Maastricht – België), met directe aansluitingen op de A59 (Waalwijk-’s-Hertogenbosch-Oss). Het ‘Brabanthuis’ is gevestigd aan de voorzijde van het bedrijvenpark. Er zijn frequente busverbindingen naar de stad. Interessant om te weten voor mensen die graag met het openbaar vervoer reizen. Dus bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat in Den Bosch, bezoek dan zeker deze locatie en plan hiervoor een gratis rondleiding via SKEPP!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Pettelaarpark in Den Bosch

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Pettelaarpark in Den Bosch.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Kantoorruimte huren nabij provinciehuis in Den Bosch Pettelaarpark 10 Den Bosch Toplocation!

3 reviews Pettelaarpark

Prima Business Park in Den Bosch

Grote kantoorruimte te huur, ideale locatie voor een wat grotere onderneming..

Prima kantoorpand en de mogelijkheid voor een vergadering of presentatie is ideaal!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!