Rent office space Den Bosch, Van Veldekekade 5

Facilities
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop 's-Hertogenbosch, Sluis 0 4 mins walk (0.3 km)
 • Railway station 's-Hertogenbosch Oost 23 mins walk (1.8 km)
 • Park 8 mins walk (0.7 km)
 • Gym 6 mins walk (0.5 km)
Rent at this location?

This is currently available at Van Veldekekade 5 in Den Bosch

Available office rooms
 • Office room

  Space description: 71 m2
  Rental price: €800 /mo.
  Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Van Veldekekade in Den Bosch

Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in Den Bosch, maar de geschikte locatie nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in het kantoorgebouw aan de Van Veldekekade en huur hier een kantoorkamer met een prachtig uitzicht op de Zuid-Willemsvaart. De locatie van dit kantoorpand is ideaal, zowel met de auto als met het openbaar vervoer bereik jij straks makkelij ken snel jouw werkplek. Benieuwd of deze kantoorruimte iets voor jou? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Het betreft een kantoorruimte van 71 m2, gelegen op de begane grond. De kantoorruimte is te vinden in een kleinschalig complex waar momenteel ook andere ondernemers in zijn gevestigd. De kantoorruimte kan ook worden gebruikt als praktijkruimte, zo zit er al een kapsalon en een yogastudio. Voor de kantoorruimte betaal je een maandelijks bedrag van slechts €800,-. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag onze vastgoedconsultants om advies!

Pantry en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte aan de Van Veldekekade huurt in Den Bosch, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige faciliteiten in de kantoorruimte. Denk bijvoorbeeld aan de pantry. Een fijne plek om tussen de middag een lekkere lunch te maken voor jezelf en jouw collega’s. Daarnaast ontvang je ook een eigen sleutel en bepaal jij jouw eigen werktijden. Of dit nu ’s avonds of in het weekend is, door de 24/7 toegankelijkheid heb je veel flexibiliteit. 

Locatie en bereikbaarheid

Den Bosch kent een gezellig middeleeuws stadscentrum, een van de oudste van Nederland. Om het kantoorpand te bereiken met de auto, ben je slechts enkele minuten onderweg. De rijksweg A2 ligt namelijk dichtbij en bereik je makkelijk via de Maastrichtseweg. Vervolgens kun je de auto aan de voorzijde van het kantoorpand parkeren. Reis je liever met het openbaar vervoer? Het NS Station ’s-Hertogenbosch Centraal is vanaf jouw werkplek slechts 10 minuten lopen. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Van Veldekekade in Den Bosch?

Ben jij enthousiast en zie je het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Van Veldekekade in Den Bosch? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je bij al je vragen en plannen een rondleiding in op een door jou gekozen datum en tijdstip. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend wanneer je een kantoorruimte wilt huren in Den Bosch. 


Reviews

Find out what other people said about this location

There are no reviews of this office yet. Will you be the first person to leave a review?

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Van Veldekekade 5

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen