Super deal

Eindhoven De Hurk, Hastelweg 255

5652CV Eindhoven De Hurk

4 (4)

Kantoorruimte plus bedrijfsruimte te huur op bedrijventerrein 'De Hurk'

Op bedrijventerrein 'De Hurk' in Eindhoven biedt SKEPP kantoorruimte te huur aan. U huurt hier kantoorruimte vanaf 131 m2. Deze kantoorruimte kunt u vervolgens zelf naar eigen smaak inrichten. U kunt hierbij aanspraak maken op een gratis interieurplan op maat door SKEPP.

Kantoorruimte te huur die u zelf kunt inrichten

Het kantoorgebouw telt in totaal 3 bouwlagen. Naast de zelf in te richten kantoorruimte, heeft u ook de mogelijkheid om de werkruimte in de bedrijfshal te huren. De huurprijs van dit kantoorgebouw op bedrijventerrein de Hurk is gezakt naar €85,- per m2 per jaar. De huurprijs voor de bedrijfsruimte bedraagt €45,- per m2 per jaar. Profiteer nu ook van deze vaste lage huurprijs!

Een goede bereikbaarheid vanaf de snelweg A2

Het gecombineerde kantoren/bedrijvencomplex is gelegen aan de A2 en de ringweg Eindhoven. Per auto is het kantoorpand dus erg goed bereikbaar. Tevens zijn er ruim 100 parkeerplaatsen voorhanden om uw auto te kunnen parkeren. Er is een bushalte in de buurt van waaruit u een verbinding heeft met het centraal station van Eindhoven.

Breng gratis een bezoek aan dit kantoor in Eindhoven

Wilt u meer informatie over deze te huren kantoorruimte plus bedrijfsruimte in Eindhoven? Neem dan contact op met SKEPP. Of plan direct een gratis en vrijblijvende rondleiding via de website!

Fraaie kantoor- en bedrijfsruimte te huur in Eindhoven! Hastelweg 255 Eindhoven De Hurk Toplocation!

4 reviews Hastelweg

Best een goede plek voor een bedrijf, alleen jammer dat het nog niet ingericht is.

Betaalbare huurprijs, handig om ook werkruimte in de bedrijfshal te kunnen huren

Goede combinatie met een zakelijk uiterlijk

een fijne locatie met parkeergelegenheid voor de deur.

Helaas niet de geschikte ruimte gevonden voor ons bedrijf.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!