Eindhoven De Hurk, Noord Brabantlaan 265

Kantoorruimte huren in een kantoorpand dat goed zichtbaar is vanaf de A2 in Eindhoven

Zoekt u een kantoor met een zichtlocatie in Eindhoven? Dan bent u in dit kantoorpand aan de Noord Brabantlaan aan het juiste adres. Dit kantoorgebouw kenmerkt zich door de groene omgeving, het terras mét lounge aan het water en de het moderne karakter. Het kantoor in Eindhoven is recent nieuw gebouwd, vlakbij de snelweg A2!

Kantoorkamer vanaf 26 m2 te huur in dit kantoor te Eindhoven

Op dit moment zijn er 4 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit eigentijdse kantoorpand in Eindhoven. Het betreffen kantoorkamers van 26 m2, 32 m2, 64 m2 en 83 m2. Daarnaast zijn er spreekkamers en vergaderruimten. De spreekkamers op de andere locaties van dit kantoorconcept (in Eindhoven, Nuenen, Helmond en Valkenswaard) zijn ook voor u toegankelijk, wanneer u besluit om kantoorruimte te huren in dit kantoor te Eindhoven.

Huren in Eindhoven? Dat kan al vanaf €475,- per maand!

De kantoorkamer, ook wel kantoorunit genoemd, van 26 m2 is te huur voor €475,- per maand. Een kantoorkamer van 32 m2 huurt u voor €550,- per maand. Let op: wanneer u besluit om bij SKEPP een kantoorruimte te huren op deze locatie vanaf minimaal 1 jaar, dan krijgt u een korting van 20% á 30% op de huurprijs!

Receptiediensten, terras met lounge en 24/7 toegang tot uw kantoor

De receptionisten binnen dit kantoor in Eindhoven zijn bereid om u te ondersteunen, bijvoorbeeld door de telefoon te beantwoorden of de post te verwerken. Een groot pluspunt van dit kantoor is het terras, voorzien van een loungeset, direct aan het water. Mocht u graag buiten de traditionele kantooruren werken, dan is het prettig om te weten dat u 24/7 toegang tot uw kantoorruimte heeft.

Gratis een kijkje nemen op deze locatie? Dat kan bij SKEPP!

Benieuwd hoe dit kantoor er in het echt uit ziet? Wilt u weten of het echt een modern kantoor is en of het terras aan het water echt sfeervol is? Plan dan direct een gratis en geheel vrijblijvende rondleiding door dit kantoor bij SKEPP. Dit kunt u zelf doen via het menu op deze pagina of door contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!

Create your own URBAN layout with Officeplanner at Noord Brabantlaan in Eindhoven De Hurk

Officeplanner is an inspiring design furnishing package and characterizes itself by flexibility because the furniture is never permanent or fixed. The package is available in 2 versions: URBAN Scandinavian & URBAN Industrial. Create your URBAN location at Noord Brabantlaan in Eindhoven De Hurk.

  1. Select an office space
  2. Set up your office space
  3. Receive your rental offer without obligation
Moderne kantoorruimte met terras huren in Eindhoven Noord Brabantlaan 265 Eindhoven De Hurk Toplocation!

8 reviews Noord Brabantlaan

Vaak daar geweest om te flexen, lekker rustig en prettige service!

Prima plekje zo aan het water ;)

Veel verschillende ruimtes, altijd wel een plekje te vinden om rustig te kunnen werken.

Prachtig vormgegeven kantoorgebouw + een heerlijke buitenruimte om lekker van het zonnetje te genieten tijdens de lunch.

Hele fijne werkomgeving!

Rustig maar toch vlakbij Eindhoven Centrum.

Hele fijne werkomgeving!

Rustig maar toch vlakbij Eindhoven Centrum.

Mooie kantoren!!

Goede voorzieningen en lekker veel lichtinval in de kantoorruimtes

Vet kantoorpand met dat glas! Prima services ook

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!