RENTED OUT

Eindhoven, Urkhovenseweg 43

  • Desk

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Eindhoven!

Kantoorruimte huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven

Ben jij op zoek naar een representatieve kantoorruimte in Eindhoven? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Urkhovenseweg. Het kantoorpand is gebouwd in het jaar 2000 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 534 m2. Het is een populaire locatie voor het huren van een kantoorruimte, dit komt mede door de goede bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer en ook de voorzieningen in dit kantoorgebouw zijn van hoog niveau.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten te huur aan de Urkhovenseweg. De kleinste kantoorkamer heeft een oppervlakte van 21 m2, deze is te huur voor een maandelijks bedrag van €350,-. Op zoek naar meer ruimte? Neem dan een kijkje in de kantoorunit van 52 m2, te huur voor €700,- in de maand. Deze prijzen zijn inclusief servicekosten en gebaseerd op een 1 jarig huurcontract. Wanneer je een kantoorkamer huurt op deze locatie heb je ook de mogelijkheid om een postadres op te nemen en je onderneming KVK in te laten schrijven. Deelverhuur op deze locatie is ook mogelijk, vraag onze vastgoedconsultants naar alle mogelijkheden.

Een pantry, parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijk

Het huren van een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven brengt vele voordelen met zich mee. Er zijn namelijk vele services en faciliteiten die het huren op deze locatie erg comfortabel maken. Zo is er een grote pantry aanwezig waar je dagelijks een lekker bakje koffie/thee kunt zetten en in de middag een verse lunch kunt voorbereiden. Reis je met de auto naar je werkplek? Dan heb je geluk, er is namelijk een parkeerplaats bij het kantoorgebouw gelegen. Ook is het kantoorpand 24/7 toegankelijk, erg handig wanneer je de laatste werkzaamheden na werktijd of in het weekend wil afronden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een gunstige ligging om te bereiken met de auto. Er liggen verschillende snelwegen zoals de A270, A67 en A2 op een korte rijafstand van 10 minuten. Reis je liever met het openbaar vervoer naar je werkplek? De bushalte ‘Eindhoven, Broekakkerseweg’ ligt om de hoek.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg in Eindhoven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Urkhovenseweg in Eindhoven? Wacht dan niet langer en neem contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je gratis en geheel vrijblijvend verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in en wie weet huur jij straks een kantoorruimte aan de Urkhovenseweg.

Urkhovenseweg 43 Urkhovenseweg 43 Eindhoven Toplocation!

1 reviews Urkhovenseweg

Zakelijke kantoren in een representatief kantoorpand, niet over op te merken.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!