RENTED OUT

Hilversum, Franciscusweg 219

  • Desk

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Hilversum!

Kantoorruimte huren aan de Franciscusweg in Hilversum

Een kantoorruimte huren aan de Franciscusweg in de stad Hilversum? Dit kantoorgebouw is gevestigd op het bedrijventerrein van Hilversum en heeft een mooie kantoorkamer te huur. Het kantoorpand is gebouwd in 1988 en heeft een totale gebruiksoppervlakte van 4167 m2. Niet alleen kantoorruimten zijn er gerealiseerd in dit pand maar er kan ook gebruik worden gemaakt van vergaderzalen en belruimten.

Huurprijzen

Op dit moment is er in dit pand nog maar 1 kantoorruimte beschikbaar met een oppervlakte van 20 m2. Voor deze unit betaal je een maandelijks bedrag van €280,-. De ruimte is niet gemeubileerd maar is in overleg met de verhuurder zeker mogelijk, net zoals het gebruik maken van de Wi-Fi.

Pantry en parkeerplekken met oplaadpunt

Dit kantoorgebouw aan de Franciscusweg in Hilversum heeft buiten de kantoorruimten vele services en voorzieningen waar jij gebruik van kunt maken, bijvoorbeeld een pantry. Handig om een lekkere kop koffie of thee te zetten of in de middag een verse lunch voor te bereiden. Mocht je met de auto naar kantoor willen reizen of gasten willen ontvangen die ook met de auto langs komen, kan er gebruikt worden gemaakt van de naastliggende parkeerplaats. Deze parkeerplaats hoort bij het kantoorpand en beschikt zelfs over oplaadpunten voor de elektrische auto’s

Locatie en bereikbaarheid

Het pand ligt op het bedrijventerrein in de stad Hilversum, er zijn hier veel bedrijfsgebouwen en kantoren gevestigd. In de nabije omgeving van het kantoorgebouw is een park gelegen. Heerlijk om in je pauze een lekkere wandeling te maken tussen de bomen en langs het water. Wanneer je met het openbaarvervoer naar je werkplek wilt reizen kost het je slechts 3 minuten looptijd vanaf de dichtstbijzijnde bushalte Hilversum, Kapittelweg. Deze lijn is aangesloten op het treinstation van Hilversum en kan je hier binnen 10 minuten naar toe brengen. Mocht je toch liever met de auto willen reizen dan ben je vanaf de snelweg A1,A6 en A28 rond de 10 minuten onderweg naar jouw kantoorruimte aan de Franciscusweg.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Franciscusweg in Hilversum?

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Franciscus weg in Hilversum? Wacht dan niet langer aangezien er nog maar 1 ruimte vrij is. Mocht je vragen hebben of het kantoor met eigen ogen willen bekijken doormiddel van een rondleiding? Neem dan contact op met een van onze vastgoedconsultants, zij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in je zoektocht naar een geschikte kantoorruimte.

Kantoorruimte huren Hilversum, Franciscusweg 219 Franciscusweg 219 Hilversum Toplocation!

1 reviews Franciscusweg

Het pand ligt super, een wandelin in het park elke pauze doet mij goed

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!