Rent office space Hilversum, Lage Naarderweg 45-47

5 (3 reviews)
Facilities
 • Desk
 • Internet
 • Coffee/tea
 • Printer
 • Meeting space
 • KVK-registration
 • Postal address
 • Kitchen
 • Parking
Accessibility
 • Bus stop Hilversum, Javalaan 3 mins walk (0.2 km)
 • Railway station Hilversum Media Park 10 mins walk (0.8 km)
 • Park 1 min walk (89 m)
Rent at this location?

This is currently available at Lage Naarderweg 45-47 in Hilversum

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Hilversum!
About this office

Actief in de media? Hier huurt u de ideale kantoorruimte in Hilversum!

Zoekt u kantoorruimte in Hilversum en heeft u een mediagerelateerd bedrijf? Dan bent u hier aan het juiste adres. De vorige huurder in dit kantoorgebouw was de omroepvereniging TROS. U maakt hier bijvoorbeeld ook gebruik van de voormalige studio van EénVandaag. Treedt u in de voetsporen van 'de grootste familie van Nederland'?

Kantoorruimte vanaf 171 m2 te huur in dit monumentale kantoorpand 

U huurt hier in dit monumentale kantoorpand, gebouwd in 1920, een kantoorruimte op maat vanaf 171 m2. U huurt hier voor de lange termijn. Wanneer u toch een kortere huurperiode prefereert, is dit eventueel bespreekbaar. 

U betaalt maar €125,- per m2 per jaar als u hier kantoorruimte besluit te huren

Welk mediabedrijf wil het nou niet? Werken op deze gunstige locatie, vlakbij het Mediapark. Daar vindt u ook het Museum voor Beeld en Geluid, een leuke plek om met relaties te bezoeken. U huurt al een kantoorruimte voor €125,- per m2 per jaar in dit historische kantoorgebouw in Hilversum. Wordt u de nieuwe 'overbuur' van de vele mediabedrijven op het Mediapark? 

Naast het gemak van een eigen kantoorruimte, is er ook een grote binnentuin aanwezig

Een groot pluspunt van dit kantoor is de grote binnentuin. Een inspirerende plek om even een frisse neus te halen of om te lunchen. Toe aan ontspanning? Relax dan even in de loungeruimte en neem ondertussen een kopje koffie uit de koffieautomaat. Parkeerruimte is aanwezig. Hoewel veel mensen waarschijnlijk met de auto zullen komen, is het voor ov-reizigers waardevol om te weten dat NS-station Hilversum Noord vlakbij gelegen is. 

Bekijk het oude kantoorpand van de TROS, door een rondleiding in te plannen

Bij SKEPP plant u gratis (!) een rondleiding in door de voormalige thuisbasis van de TROS in Hilversum. Dit doet u via het menu, rechts in uw scherm. Neemt u liever eerst contact op over de mogelijkheden binnen dit kantoor? De vastgoedconsultants van SKEPP geven u graag informatie over uw nieuwe kantoorruimte!


Reviews

Find out what other people said about this location

V

Bij mooi weer genieten we dagelijks van de heerlijke buitenlucht in de grote binnentuin met een heerlijke lunch.

Elke dag is het mogelijk om een verse lunch te halen, echt alles is aanwezig!

J

Werken op deze locatie is elke dag weer een plezier!

R

Een prachtig pand die van binnen mooi is gerenoveerd, erg moderne en warme sferen.Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Lage Naarderweg 45-47

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen