Hilversum, Olympia 1A

Werkplekken te huur in een toonaangevend kantoorcomplex in Hilversum

Werken in uw eigen kantoorruimte in een modern kantoorpand in Hilversum? Dit moderne kantoor oogt erg representatief door de nette afwerking, de grote hoeveelheid lichtinval en de ruime opzet. Het kantoorpand is tevens voorzien van een business lounge waar u op uw gemak kunt werken. Maar waar u ook uw zakenrelaties ontvangt of een informele meeting belegt. Binnen het kantoorpand heeft u de mogelijkheid om een werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) te huren!

Reden om te kiezen voor dit kantoorgebouw? U heeft bijvoorbeeld 24 uur per dag toegang tot uw eigen kantoorruimte. En, er is een koffiecorner en pantry aanwezig, waardoor ook uw innerlijke mens ontzorgt blijft binnen dit kantoor. U maakt onderdeel uit van een netwerk van kantoren, met 60 locaties in Nederland en 2000 locaties wereldwijd, waardoor u overal gebruik kunt maken van de business lounge en vergaderruimten. Een werkplek huren kan hier al voor maar €299,- per maand, een kantoorunit huurt u vanaf €450,- per maand (all-in)!

Station Hilversum Sportpark is op loopafstand gelegen. Ook stopt er een bus direct voor de deur. Het kantoorgebouw ligt daarnaast aan de voet van de autosnelweg A27. Bovendien is er parkeerruimte op eigen terrein aanwezig. Wilt u graag meer informatie over het huren van een werkplek, kantoorunit (vanaf 10 m2) of kantoorruimte op maat (vanaf 100 m2) op deze locatie in Hilversum? Neem contact op met SKEPP en plan tevens alvast een rondleiding via de website!

Kantoorruimte te huur in Hilversum vanaf €299,- p.m. Olympia 1A Hilversum Toplocation!

3 reviews Olympia

Erg prettig dat de receptioniste op deze locatie meerdere taken van je over kan nemen.

Zij regelt voor ons de binnenkomende telefonie en ook de postverwerking neemt ze op zich, ideaal.

Goede zicht locatie en om te bereiken, het ligt namelijk langs de A27

Modern en zakelijk kantoorpand!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!