Rent office space Hilversum, Orionlaan 62

5 (1 reviews)
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Orionlaan 62 in Hilversum

Availability updated:
Available office rooms
  • Unit #10333

    Space description: 79 m2
    Rental price: €2,206 €1,875 /mo.
    Request rental information, without any obligations
How many square meters of office space do I need?
About this office

Kantoorruimte huren aan de Orionlaan in Hilversum

Zoek je een geschikte kantoorruimte in Hilversum? Neem dan een kijkje in dit vrijstaande kantoorgebouw aan de Orionlaan. Het is een zelfstandig object in een rustige omgeving. Ondanks de rustige omgeving is het wel makkelijk bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het is een unieke locatie waar werken en tot rust komen samen komen. Ben jij nieuwsgierig of er een geschikte kantoorruimte voor jou tussen zit? Plan dan snel een rondleiding in.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 3 verschillende kantoorruimten beschikbaar. De grote kantoorruimte heeft een oppervlakte van 125 m2 en is te huur voor een maandelijks bedrag van €1400,-. Daarnaast zijn er 2 kleinere kantoorkamers van 25 m2 beschikbaar voor €325,- per maand. Huur jij liever het hele object en wil je graag gebruik maken van de gehele oppervlakte? Ook dat is mogelijk! Je huurt dan 175 m2 voor een maandelijks bedrag van €1800,-. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief servicekosten en gekoppeld aan een soepel huurcontract.

Parkeergelegenheid en 24/7 toegankelijkheid

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Orionlaan in Hilversum heb je veel vrijheid. Je hoeft namelijk niet rekening te houden met andere huurders wanneer je het object in zijn geheel huurt. Zo is er aan de voorzijde van het kantoorpand een parkeerplaats aanwezig met genoeg parkeerplekken. Handig voor jezelf om voor de deur te parkeren en natuurlijk voor eventuele klanten. Ook is het kantoorgebouw 24/7 toegankelijk. Je kunt flexibel je eigen werktijden indelen of dit nou in de avonduren of in het weekend is, ideaal!

Locatie en bereikbaarheid

Ondanks dat het kantoorpand op een rustige locatie is gelegen, bereik je toch makkelijk met de auto verschillende snelwegen binnen enkele minuten. Zo liggen de A1 en A27 op een korte rijafstand. Reis je liever met het openbaar vervoer? Vanaf je werkplek is het slechts 4 minuten lopen naar de dichtstbijzijnde bushalte, deze buslijn heeft een rechtstreekse verbinding met het treinstation van Hilversum. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Orionlaan in Hilversum?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Orionlaan in Hilversum? Neem dan contact op met één van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en zorgen dat er een rondleiding wordt ingepland op een datum en tijdstip dat jou uit komt. Wat dit kost? Helemaal niets! SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte aan de Orionlaan.


Reviews

Find out what other people said about this location

W

Ontzettend veel licht!

WAUW!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Orionlaan 62

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen