RENTED OUT

Rotterdam Centrum, Eendrachtsplein 4

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Rotterdam Centrum!

Kantoorruimte huren aan het Eendrachtsplein in Rotterdam (Centrum)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan het Eendrachtsplein in Rotterdam (Centrum)? Dan is dit kantoorgebouw helemaal wat voor jou! In dit kantoorpand wat in 1870 is gebouwd heb je de mogelijkheid om op de 2e en 3e verdieping een kantoorruimte te huren. Door de grote ramen in de kantoorruimten en de wat hogere ligging heb je fantastisch uitzicht over het Eendrachtsplein.

Huurprijzen

Er is in dit kantoorpand totaal 220 m2 aan gerenoveerde kantoorruimten beschikbaar met hoge plafonds en vele ramen. De 2e verdieping heeft een totale oppervlakte van 120 m2, hier betaal je een maandelijks bedrag van €1700,- voor. Wil je liever op de 3e verdieping je kantoorruimte huren? Voor deze unit betaal je €1100,- in de maand en daar krijg je 100 m2 aan werkplek voor. Het is mogelijk om deelverhuur per verdieping te bespreken. Bovengenoemde kosten zijn exclusief servicekosten.

Pantry en een zelfstandige entree

Buiten dat het kantoorpand een prachtige ligging midden in het centrum aan het Eendrachtsplein in Rotterdam heeft, heeft het pand nog vele andere voordelen. Zo is er luxe pantry aanwezig die is voorzien van een elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en zelfs een oven. Wat zeker een pluspunt is bij dit pand is de zelfstandige entree, ideaal dat je niet eerst door de onderliggende Coffee Company hoeft (waar ze trouwens heerlijke koffie verkopen) maar direct naar jouw werkplek kunt.

Locatie en bereikbaarheid

Het pand is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als eigen vervoer. De dichtstbijzijnde bushalte Rotterdam, Eendrachtsplein is maar 2 minuten lopen en het centraal station van Rotterdam 10 minuten. Reis je met de auto naar je werkplek? De snelwegen A20,A13 en A15 zijn binnen slechts 15 minuten te bereiken. Aangezien je midden in het centrum zit zijn er vele gezellige cafés en restaurantjes waar je in de pauze lekker een hapje kunt eten of na werktijd met de collega’s een lekkere borrel drinken.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan het Eendrachtsplein in Rotterdam (Centrum)

Ben jij enthousiast over huren van een kantoorruimte aan het Eendrachtsplein in Rotterdam (Centrum)? Kom dan deze toplocatie en ruimten met eigen ogen bekijken. Wanneer je contact op neemt met een van onze vastgoedconsultants zullen zij je gratis en geheel vrijblijvend verder helpen met al je vragen en het in plannen van een rondleiding.

Kantoorruimte huren Rotterdam, Eendrachtsplein 4 Eendrachtsplein 4 Rotterdam Centrum Toplocation!

1 reviews Eendrachtsplein

Mooie lichte ruimten, erg prettig om hier een kantoorruimte te huren!

Vaak wanneer ik een drukke agenda heb neem ik regelmatig mijn eten mee naar het kantoor. In de luxe keuken bereid ik deze dan voor, ideaal!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!