Rent office space Rotterdam Delfshaven, Jan Porcellisstraat 2B

4 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Rotterdam, Vierambachtsstraat 6 mins walk (0.5 km)
  • Subway station Rotterdam, 1e Middellandstraat 1 min walk (33 m)
  • Railway station Rotterdam Station 14 mins walk (1.1 km)
  • Park 3 mins walk (0.3 km)
  • Gym 2 mins walk (0.2 km)
Rent at this location?

This is currently available at Jan Porcellisstraat 2B in Rotterdam Delfshaven

Availability updated:

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Rotterdam Delfshaven!
About this office

Kantoorruimte huren aan de Pupillenstraat in Rotterdam (Delfshaven)

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte in Rotterdam Delfshaven? Neem dan een kijkje in dit kantoorpand aan de Pupillenstraat. Op deze locatie is een zelfstandige kantoorruimte beschikbaar, deze is afgelopen jaar volledig gerenoveerd en voorzien van vele services en faciliteiten. Ook is de locatie erg gunstig, zowel met de auto als het openbaar vervoer bereik jij straks makkelijk je nieuwe werkplek.

Huurprijzen

De beschikbare kantoorruimte is een zelfstandige ruimte. Het is een kantoorunit met een oppervlakte van 45 m2. Je deelt hier niet met andere huurders de ruimte, je hebt dus de beschikking over onder andere een eigen pantry en sanitair. Voor de kantoorkamer betaal je een maandelijks bedrag van €1000,-. Deze prijs is inclusief alle bijkomende faciliteiten en servicekosten. Benieuwd naar de kantoorruimte? Plan dan snel een rondleiding in!

Een pantry, snelle internetverbinding en vloerverwarming

Het huren van de kantoorruimte in het kantoorpand aan de Pupillenstraat in Rotterdam Delfshaven brengt meerdere voordelen met zich mee. Tijdens de renovatie hebben ze onder andere een hippe pantry geplaatst, een handige plek om een lekker kopje koffie/thee te zetten en in de middag je lunch voor te bereiden. Ook is er in het kantoorpand snelle internetverbinding aanwezig, snel en efficiënt werken is dus zeker mogelijk! Een ander bijkomend voordeel is de aangelegde vloerverwarming, ideaal tijdens de koude wintermaanden.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand heeft een centrale ligging in Rotterdam Delfshaven, een ‘upcoming’ locatie! Deze locatie is goed bereikbaarheid met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zit namelijk op 10 meter afstand vanaf je werkplek een tramhalte. Reis je met de auto naar je werkplek? Deze kun je makkelijk parkeren in de buurt, daar is veel parkeergelegenheid. Een ander voordeel is de kleine oprit voor de deur, zo blijft de ingang altijd vrij!

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Pupillenstraat in Rotterdam Delfshaven?

Zie jij het wel zitten om deze gave kantoorruimte te huren aan de Pupillenstraat in Rotterdam Delfshaven? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij beantwoorden al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar kantoorruimte en wie weet huur jij straks aan de Pupillenstraat.


Reviews

Find out what other people said about this location

R

Alle voorzieningen zijn aanwezig die je nodig hebt

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Jan Porcellisstraat 2B

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen