Rent office space Rotterdam Delfshaven, Mathenesserdijk 418 E

5 (3 reviews)
Facilities
 • Airconditioning
 • Free WiFi
 • Desk
 • Coffee/tea
 • Bicycle storage
 • Printer
 • Wheelchair accessible
 • Common areas
 • Cabinet
 • Meeting space
 • Internet facilities
 • Pantry
 • Lunch facility
 • 24/7 access
Accessibility
Rent at this location?

This is currently available at Mathenesserdijk 418 E in Rotterdam Delfshaven

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Rotterdam Delfshaven!

These companies preceded you

Smiths Vrumona Greater Agap2 KPMG Landstede Adwise REB Twentepoort Jellyfish Voetbalprimeur Western Digital Pieter Pot Lemonade Vazquez Duracell Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Mathenesserdijk in Rotterdam (Delfshaven)

Wil jij graag een kantoorruimte huren aan de Mathenesserdijk in Rotterdam Delfshaven? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand waar momenteel meerdere werkplekken beschikbaar zijn voor de verhuur. Het kantoorpand is gebouwd in 1890 en is gelegen in beschermd stadsgezicht van Rotterdam. De locatie van het kantoorpand is ideaal, je kunt hier makkelijk alles te voet bereiken. Denk bijvoorbeeld aan gezellige cafeetjes waar je een heerlijk bakje koffie kunt drinken. Nieuwsgierig? Plan dan snel een rondleiding in!

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 werkplekken beschikbaar in de kantoorruimte die je kunt huren. Je hebt de mogelijkheid om een werkplek te huren voor 3 dagen per week,  voor een maandelijks bedrag van €140,-. Vind je dit te weinig en huur je liever een werkplek voor 5 dagen in de week? Ook dit kan! Voor €200,- in de maand huur jij deze werkplek. In de kantoorkamer maak je gebruik van een mooi bureau, bureaustoel en je hebt kastruimte waar jij je spullen in kan leggen. 

Vergaderruimte, Wifi en goed beveiligd

Wanneer je een kantoorruimte huurt aan de Mathenesserdijk in Rotterdam Delfshaven, maak je naast je werkplek ook gebruik van alle aanwezige services en faciliteiten. Zo is er een vergaderruimte aanwezig, ideaal om gebruik van te maken wanneer je een telefoongesprek wilt voeren of klanten wilt uitnodigen op deze locatie. Daarnaast werk je in de kantoorunit met snelle Wifi, wat zorgt voor efficiënte werkuren op kantoor. Aan het einde van de dag kun jij met een gerust hart alle werkspullen laten liggen, er is namelijk een inpandig alarmsysteem aanwezig. 

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand is op een gunstige locatie gelegen, zowel met de auto als met het openbaar vervoer zal het een problemen opleveren om jouw kantoorruimte te bereiken. Verschillende rijkswegen zoals de A20 en A13 zijn binnen 10 8 minuten te bereiken. Reis je liever met het openbaar vervoer? De dichtstbijzijnde bushalte is ook slechts een paar minuten lopen. Op korte loopafstand bereik je ook verschillende eettentjes en gezellige café’s, ook een ideale plek om af te spreken met klanten. 

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Mathenesserdijk in Rotterdam Delfshaven?

Zie jij het wel zitten om een kantoorruimte te huren aan de Mathenesserdijk in Rotterdam Delfshaven? Wacht dan niet langer en kom de werkplekken met eigen ogen bekijken. Plan een rondleiding in op een door jou gekozen dag en tijdstip. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Vraag het onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Mathenesserdijk. 


Reviews

Find out what other people said about this location

R

Alles is zo dichtbij, dat is echt ideaal.

S

Hippe plek!

B

Fijn licht kantoor, met allerlei creatieve ondernemingen samen in een pandYour general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Mathenesserdijk 418 E

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen