Rent office space The Hague Binckhorst, Saturnusstraat 60

5 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Den Haag, Melkwegstraat 3 mins walk (0.3 km)
  • Railway station Voorburg 19 mins walk (1.4 km)
  • Gym 1 mins walk (0.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Saturnusstraat 60 in The Hague Binckhorst

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in The Hague Binckhorst!

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Den Haag (Binckhorst)

Een kantoorruimte huren aan de Saturnusstraat in Den Haag Binckhorst? Neem dan een kijkje in dit representatieve kantoorpand en ontdek alle voordelen van deze gave locatie. Naast de kantoorruimten heb je hier ook de mogelijkheid om een werkplek te huren en gebruik te maken van vele services en faciliteiten. Het grootste voordeel is de ideale ligging, namelijk vlak langs verschillende rijkswegen, zo bereik je iedere dag makkelijk en snel jouw werkplek.

Huurprijzen

Op dit moment zijn er 2 kantoorruimten beschikbaar met een totale oppervlakte van 40 m2. Het is mogelijk om deze kantoorkamers gemeubileerd te huren. Erg handig wanneer je direct de kantoorruimte wilt betrekken of je niet bezig wilt houden met het interieur. Ben je niet op zoek naar een afgesloten kantoorruimte en huur je liever een werkplek? Dat kan op deze locatie ook! Je hebt hier de keuze uit een (flex)werkplek voor 5 dagen in de week voor €175,- in de maand en een vaste fulltime werkplek voor €275,- in de maand. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan snel contact op met één van onze vastgoedconsultants.

Fijne relaxruimten, een buitenterras en 24/7 toegankelijk

Het kantoorgebouw aan de Saturnusstraat in Den Haag (Binckhorst) beschikt over vele services en faciliteiten wat het huren op deze locatie erg comfortabel maakt. De algemene ruimten zijn zo ingericht dat je hier zo wel formele als informele gesprekken kunt voeren. Wil  je lekker lunchen met de collega’s in de buitenlucht? Neem dan plaats op het gezellige buitenterras waar gezellige picknicktafels staan. Een ander voordeel is de 24/7 toegankelijkheid, je kunt op ieder gewenst tijdstip gebruik maken van jou kantoorruimte of werkplek.

Locatie en bereikbaarheid

Reis je met de auto naar je nieuwe werkplek? Dan heb je mazzel! De A12, A4 en A13 zijn op korte op een korte rijafstand van slechts een paar minuten vanaf het kantoorpand gelegen. Reis je liever met het openbaar vervoer? Ook binnen een korte loopafstand van 5 minuten bereik jij de dichtstbijzijnde bushalte. In de nabije omgeving zijn er gezellige tentjes waar je wat kunt drinken en voor een wandeling in het park loop je zo naar het Sonnenburgh.

Huur jij binnenkort een kantoorruimte aan de Saturnusstraat in Den Haag (Binckhorst)?

Zie jij het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Saturnusstraat in Den Haag Binckhorst? Twijfel dan niet langer en neem contact op met een van onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder met het inplannen van een rondleiding en beantwoorden al je vragen. SKEPP helpt jou gratis en geheel vrijblijvend verder in de zoektocht naar kantoorruimte aan de Saturnusstraat.


Reviews

Find out what other people said about this location

D

Originele indeling waarbij de industriële look van het kantoorpand gaaf wordt weer gegeven.

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Saturnusstraat 60

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen