The Hague Haagse Hout, Benoordenhoutseweg 46

Kantoorruimte met archief en parkeerplaatsen te huur in Den Haag

Kantoorruimte huren in Den Haag? Bij SKEPP huurt u eenvoudig kantoorruimte in dit kantoorpand aan de Benoordenhoutseweg te Den Haag. Het kantoorpand draagt de naam ‘Van Bylandt Huis’ en is gelegen nabij het centrum van de residentiestad. Het kantoorgebouw is gebouwd in 1935 en grondig gerenoveerd in 1999. Kantoorruimte op maat is hier beschikbaar vanaf circa 124 m2 kantoorruimte.

Monumentaal kantoorpand huren in Den Haag? Dat kan!

Het 'Van Bylandt Huis' is een indrukwekkend kantoorgebouw met monumentaal karakter. Het kantoorpand heeft een totale vloeroppervlakte van maar liefst 7.532 m2 hetgeen is verdeeld over een souterrain, een begane grond, de eerste-, de tweede- en de derde verdieping. Een huurovereenkomst is in overleg met de verhuurder flexibel in te delen, echter u huurt hier tenminste 1 jaar kantoorruimte.

Kantoorruimte in Benoordenhout met een goede bereikbaarheid

Het kantoorpand is gevestigd in de wijk Benoordenhout in Den Haag, dat bekend staat om de omgeving met vele groenvoorzieningen en parken. De ligging is qua bereikbaarheid zeer gunstig, want meerdere snelwegen zijn in de nabijheid gelegen. Voor de reizigers met het openbaar vervoer is het belangrijk om te weten dat NS-station Den Haag Centraal op loopafstand ligt.

Kantoorruimte huren in Den Haag? Bezoek dit kantoorpand!

Wilt u kantoorruimte op maat huren in Den Haag? Stop met zoeken en breng een bezoek aan dit karakteristieke kantoorpand! Plan een rondleiding bij SKEPP of neem contact op met ons!

Monumentale kantoorruimte te huur in hartje Den Haag. Benoordenhoutseweg 46 The Hague Haagse Hout Toplocation!

6 reviews Benoordenhoutseweg

Gaaf gebouw, mooie plek!

Heel jammer dat er geen flexibele werkplekken te huur zijn, in deze fase van mijn bedrijf zou ik dat juist nodig hebben.

Een locatie die goed aansluit bij de wensen van mij en mijn onderneming.

Prettig zijn de gemeenschappelijke ruimten waar bijvoorbeeld geluncht kan worden. Daarnaast is Benoordenhout een prachtig wijk in D Haag !!

Goed bereikbaar!! A12 is vlakbij!!

Mooie ligging naast het Haagse bos , goed voor ontspanning na het werk

Mooie ligging direct naast het Haagse Bos , handig voor wat ontspanning na werktijd

Ruim opgezette kantoorunits, het interieur oogt rustig wat ik erg fijn vind.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!