The Hague Haagse Hout, Kleine Loo 284

  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Cabinet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

  • Printer

Kantoorruimte beschikbaar in business center in Den Haag!

In dit business center huurt u kantoorruimte. De locatie is aan de Kleine Loo in Den Haag. Dat is een kantoorpand in de wijk Mariahoeve en de kantoorruimte bevindt zich boven het winkelcentrum Mariahoeve. U huurt hier een werkplek, (ingerichte) kantoorkamer (15 m2 - 100 m2) of kantoorruimte op maat (>100 m2).

Zelf de flexibiliteit van uw huurcontract bepalen

Het is mogelijk om in overleg het huurcontract op te stellen, dit is afhankelijk van uw wensen op het gebied van flexibiliteit, vaste huurperiode of lengte van het contract. Een flexplek kunt u per dagdeel of per hele dag huren. Datzelfde geldt voor een afgesloten kantoorkamer, maar uiteraard huurt u een afgesloten kantoorkamer ook voor de lange termijn, vanaf slechts €325,- per maand.

Gratis parkeerruimte, een business lounge en vergaderruimte

U kunt gebruik maken van voorzieningen zoals lounges, vergaderruimte en gratis parkeren. Het kantoorgebouw ligt op een gunstige plek in Den Haag, want de bereikbaarheid is uitstekend. Er bevindt zich een tramstation voor de deur. Met deze tram bent u binnen enkele minuten bij treinstation Mariahoeve. Ook met het eigen vervoer reizen is goed te doen, want de A12 (Den Haag – Duitsland) is in de nabijheid.

Uw bedrijf vestigen in Den Haag?

Bezoek deze locatie van SKEPP! Wilt u uw bedrijf vestigen in de residentiestad en bent u overtuigd van de mogelijkheden binnen dit kantoorpand? Vraag dan direct een rondleiding aan bij SKEPP!

Flexplekken en kantoorkamers beschikbaar in Den Haag Kleine Loo 284 The Hague Haagse Hout Toplocation!

6 reviews Kleine Loo

de lokatie van dit pand is voor mij echt ideaal, zodat ik na of tussen het werk door meteen boodschappen kan doen voor thuis door het winkelcentrum dat er is. top!

Voor het werk ben ik in principe grote delen van de week onderweg naar klanten.

VOor mij komt het dus goed uit dat ik hier een flexplek voor een dag of zelfs een dag deel kan huren. zou een geschikte oplossing voor mij zijn.

Mooi meubilair staat er in deze ruimtes

Prima werkplekken hier in Den Haag!!

Goede werkplekken huren kun je hier in Den Haag. Prima kantoren met voldoende ruimte.

Leuke inrichting en top locatie in Den Haag..

Alleen jammer dat er geen afgesloten kantoren meer beschikbaar zijn.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!