RENTED OUT

The Hague Haagse Hout, Laan van Nieuw Oost Indië 125-127

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in The Hague Haagse Hout!

Kantoorruimte huren op een zichtlocatie aan de rand van het Beatrixkwartier in Den Haag

Kantoorruimte huren op een strategische locatie in Den Haag? Het kantoorpand ‘Batavia’ ligt op een prachtlocatie aan de opnieuw ingerichte Laan van Nieuw Oost Indië. Dit maakt onderdeel uit van het Bezuidenhout even ten zuiden van het Haagse Bos in Den Haag. Dit kantoorpand ligt daarmee direct naast het Beatrixkwartier en het centrum van Den Haag.

Een kantoorkamer of kantoorruimte op maat nodig in Den Haag?

Het kantoorpand heeft een vloeroppervlak van 12.800 m2 en bestaat uit 9 bouwlagen. De eigenaar van het kantoorpand biedt op deze locatie nog kantoorruimte te huur aan. Bij SKEPP huurt u hier een kantoor op maat vanaf 300 m2. Als online-makelaar van het kantoor in Den Haag betaalt u bij ons geen €135,- maar een vaste lage huurprijs van €115,- per m2 per jaar!

Een hoogwaardige uitstraling en een eigen parkeerterrein kenmerken dit kantoor

Het kantoorgebouw beschikt over een eigen parkeerterrein en een parkeergarage. U heeft altijd toegang tot uw eigen kantoorruimte. Kantoorpand Batavia geeft uw bedrijf de uitstraling die het verdient! Bent u op zoek naar een kantoorruimte op maat vanaf 300 m2 in Den Haag? Dit pand is beslist een bezoek waard! Plan een gratis rondleiding bij SKEPP of neem contact op!

Kantoorruimte te huur in nabij centrum Den Haag! Laan van Nieuw Oost Indië 125-127 The Hague Haagse Hout Toplocation!

3 reviews Laan van Nieuw Oost Indië

Top kantoor!!

Het spreekt mij enorm aan dat het gebouw mooi is ingericht en dat de mensen bij skepp mij een goed en eerlijk beeld hebben gegeven van het gebouw.

Een ideaal kantoor voor de omvang van onze internationaal opererende organisatie

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!