Tilburg, Ringbaan Oost 102

  • Internet

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Huur kantoorruimte in dit representatieve gebouw te Tilburg

Dit representatieve bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Ringbaan Oost in Tilburg. U huurt hier kantoorruimte op zowel flexibele als vaste basis. Dit houdt in dat u een flexplek voor één persoon kunt huren voor de korte termijn (6 maanden). Een kantoorunit vanaf 25 m2 of kantoorruimte op maat vanaf 100 m2 huurt u voor een meerjarige periode.

Een kantoorunit van 25 m2 huurt u vanaf maar €275,- per maand, terwijl u een kantoorunit van 35 m2 al huurt vanaf €360,- per maand. Daarnaast zijn er tevens flexibele werkplekken te huur voor €4,- per uur! Dit kantoorgebouw beschikt over tal van voorzieningen en services, zoals catering en telefoonbeantwoording. Daarnaast is er in het 4 bouwlagen tellende kantoorpand vergaderruimte te huur.

Doordat dit kantoor aan de rand van het stadscentrum van Tilburg is gelegen, zijn verschillende uitvalswegen binnen enkele minuten te bereiken. Daarnaast zijn er veel faciliteiten in het levendige centrum van Tilburg gesitueerd, zoals winkels.

Zoekt u een werkplek in Tilburg? Of bent u in uw zoektocht aan het kijken naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat? In dit bedrijfsverzamelgebouw is het allemaal te huur. Door een rondleiding in te plannen via SKEPP, kunt u het met eigen ogen bekijken. Kom snel een kijkje nemen!

Gunstig kantoorruimte huren aan de rand van Tilburg Ringbaan Oost 102 Tilburg Toplocation!

2 reviews Ringbaan Oost

Erg prettig om je af en toe af te kunnen zonderen van je collega's en te werken in de algemene ruimten.

Een relaxte sfeer

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!