Tilburg, Stationsstraat 17-19

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte te huur in monumentale villa op steenworp afstand van station Tilburg!

Aan de Stationsstraat huurt u (ingerichte) kantoorkamers vanaf 87 m2 en kantoorruimte op maat tegen aantrekkelijke voorwaarden. De totale kantooroppervlakte bedraagt 2.311 m2. Een korte huurtermijn is bespreekbaar, neem hiervoor direct contact op met SKEPP. De huurprijs van kantoorruimte bedraagt €95,- per m2 per jaar. Het kantoorgebouw in Tilburg heeft een hele geschiedenis achter zich. Het is oorspronkelijk gebouwd als woonhuis, daarna diende het als bankgebouw.

Het kantoorpand heeft enerzijds een klassieke uitstraling, maar het is van binnen en buiten in perfecte conditie. De kantoorruimten liggen in een van de drukkere invalswegen van de binnenstad en bevindt zich op steenworp afstand van NS-station Tilburg. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is dus goed te noemen. Ook met het eigen vervoer is de toegankelijkheid van het kantoorgebouw uitstekend. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoorruimte op maat in Tilburg? Wacht niet en plan uw eigen vrijblijvende rondleiding via SKEPP!

Huur kantoorruimte in een monumentale villa in Tilburg Stationsstraat 17-19 Tilburg Toplocation!

2 reviews Stationsstraat

Toen ik hier naar binnen liep was ik versteld van de mogelijkheden.

Van kleine kantoorruimten tot ontzettend grote, fijn dat je een kantoorruimte kunt kiezen die precies bij jouw past!

Van buiten mooi, maar verhuurder doet niets aan onderhoud e.d.

en komt afspraken niet na. Net als veel anderen ook teleurgesteld weer vertrokken.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!