Rent office space Tilburg, Van Limburg Stirumlaan 6

5 (1 reviews)
Facilities
  • Internet
  • KVK-registration
  • Postal address
  • Kitchen
  • Parking
Accessibility
  • Bus stop Tilburg, Burg. Damsstraat 4 mins walk (0.4 km)
  • Railway station Tilburg Universiteit 27 mins walk (2.1 km)
Rent at this location?

This is currently available at Van Limburg Stirumlaan 6 in Tilburg

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Tilburg!
About this office

Huren in kantorencomplex ‘De Baronie’ te Tilburg

Kantoorruimte huren in Tilburg? Maar u heeft nog geen geschikte kantoorruimte kunnen vinden voor uw onderneming? Dan is dit kantoorgebouw echt iets voor uw bedrijf. Het kantoorgebouw is in een groene en bosrijke omgeving gelegen. Het betreft een net kantoorpand met representatieve uitstraling. De kracht is met name dat het aan de groene verkeersader de Baroniebaan is gelegen. Hieruit is ook de naam van het pand afgeleid. Aan de overkant van de Baroniebaan is het waterrijke ‘Blaak’ gelegen. Aan natuurlijke beleving dus geen gebrek. 

De totale oppervlakte van dit kantoorpand aan de Van Limburg Stirumlaan in Tilburg is circa 625 m2. U kunt hier kantoorruimte huren vanaf ca. 148 m2. Het is een middelgroot kantoor, die samen met twee andere kantoren onderdeel uitmaakt van het Baronie complex. Op dit ogenblik is er op de eerste verdieping nog 148 m2 kantoorruimte te huren. De huurprijs bedraagt €125,- per m2 per jaar. De huurprijs is uiteraard onderhandelbaar, wij helpen u graag om tot een lagere huurprijs te komen! Neem dus contact op met SKEPP!

In de kelder is nog circa 288 m2 archiefruimte te huur. De prijs van de huur daarvan bedraagt €40,- per m2 per jaar. U parkeert hier gratis! Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Tilburg, neem dan contact op met SKEPP. Of plan uw eigen rondleiding in, dit is geheel vrijblijvend!

 


Reviews

Find out what other people said about this location

R

Parkeren voor de deur, ideaal!

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Van Limburg Stirumlaan 6

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen