RENTED OUT

Tilburg, Van Limburg Stirumlaan 6

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Tilburg!

Huren in kantorencomplex ‘De Baronie’ te Tilburg

Kantoorruimte huren in Tilburg? Maar u heeft nog geen geschikte kantoorruimte kunnen vinden voor uw onderneming? Dan is dit kantoorgebouw echt iets voor uw bedrijf. Het kantoorgebouw is in een groene en bosrijke omgeving gelegen. Het betreft een net kantoorpand met representatieve uitstraling. De kracht is met name dat het aan de groene verkeersader de Baroniebaan is gelegen. Hieruit is ook de naam van het pand afgeleid. Aan de overkant van de Baroniebaan is het waterrijke ‘Blaak’ gelegen. Aan natuurlijke beleving dus geen gebrek.

De totale oppervlakte van dit kantoorpand aan de Van Limburg Stirumlaan in Tilburg is circa 625 m2. U kunt hier kantoorruimte huren vanaf ca. 148 m2. Het is een middelgroot kantoor, die samen met twee andere kantoren onderdeel uitmaakt van het Baronie complex. Op dit ogenblik is er op de eerste verdieping nog 148 m2 kantoorruimte te huren. De huurprijs bedraagt €125,- per m2 per jaar. De huurprijs is uiteraard onderhandelbaar, wij helpen u graag om tot een lagere huurprijs te komen! Neem dus contact op met SKEPP!

In de kelder is nog circa 288 m2 archiefruimte te huur. De prijs van de huur daarvan bedraagt €40,- per m2 per jaar. U parkeert hier gratis! Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Tilburg, neem dan contact op met SKEPP. Of plan uw eigen rondleiding in, dit is geheel vrijblijvend!

Kantoorruimte met gratis parkeren huren in Tilburg Van Limburg Stirumlaan 6 Tilburg Toplocation!

1 reviews Van Limburg Stirumlaan

Parkeren voor de deur, ideaal!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!