RENTED OUT
Super deal

Tilburg, Voltstraat 18

  • Internet

  • Meeting space

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Tilburg!

Kantoorruimte huren binnen een industrieel gebouw in het centrum van Tilburg

Op zoek naar zeer goedkope kantoorruimte in Tilburg? Kantoorruimte vinden doet u bij SKEPP bijvoorbeeld bij dit kantoorpand aan de Voltstraat te Tilburg. Het voorziet in kantoorkamers en kantoorruimte op maat in verschillende afmetingen. Het kantoorpand heeft een industriële uitstraling en is daarom verre van saai!

U huurt in dit kantoorpand voor de lange termijn maar u kunt in overleg ook een kortere huurtermijn overeenkomen. Bij een langere huurtermijn profiteert u van de vaste lage huurprijs. Momenteel wordt er circa 580 m2 kantoorruimte te huur aangeboden, dit betreft kantoorruimte op maat die u zelf kunt inrichten. De huurprijs ligt op een zeer laag niveau namelijk slechts €70,- per m2 per jaar. Een ontwerp voor de inrichting van uw kantoor ontvangt u gratis via SKEPP.

Het is echter ook mogelijk om hier één of meerdere kleinere kantoorruimtes te huren, vraag hierover naar de mogelijkheden bij SKEPP. Op de begane grond zijn enkele winkels gevestigd en de beschikbare kantoorruimte is op de eerste verdieping gelegen. Dit kantoorgebouw in Tilburg is recentelijk volledig gemoderniseerd en beschikt daardoor over nette kantoor- en vergaderkamers. Dus bent u op zoek naar een kantoorkamer of kantoor op maat in Tilburg? Neem contact op en plan tevens alvast een gratis rondleiding (zonder makelaarskosten) via SKEPP!

Industriële kantoorruimte te huur in hartje Tilburg Voltstraat 18 Tilburg Toplocation!

1 reviews Voltstraat

mooie prijs voor een mooie plek

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!