Super deal

Utrecht Lage Weide, Atoomweg 350

3542 AB Utrecht Lage Weide

5 (1)
  • Desk

  • Internet

  • Coffee/tea

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Kantoorruimte (>25 m2) te huur in Utrecht in een onlangs gerenoveerd kantoorpand

Kantoorruimte (>25 m2) te huur in Utrecht in een onlangs gerenoveerd kantoorpand

Kantoorruimte huren in Utrecht? Dit kantoorgebouw aan de Atoomweg is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het kantoorpand onlangs gerenoveerd en gelegen tussen grote bedrijven op bedrijventerrein Lage Weide. Een uitstekende locatie om uw bedrijf te huisvesten.

Kies uit een kantoorkamer of een kantoorruimte op maat

Binnen dit kantoorpand worden er twee mogelijkheden aangeboden. Wilt u een eigen afgesloten kantoorkamer (>25 m2) huren, waar u 24/7 toegang tot heeft? Kies dan voor de kantoorkamer. Zoekt u een afgesloten kantoorruimte van een groter oppervlakte? Huur dan een kantoorkamer op maat (>100 m2).

Kantoorruimte huren voor een betaalbare prijs

Ondanks de uitstekend bereikbare locatie en de onlangs afgeronde renovatie huur je hier een kantoorruimte voor een uitstekende prijs. Hieronder ziet u de huurprijzen van de diverse kantoren op een rijtje.

  • Eigen kantoorkamer (>25 m2) - Neem voor een prijsindicatie contact op met SKEPP;
  • Kantoorruimte op maat (>100 m2) - €115,- per m2 per jaar.

Het busstation op loopafstand en voldoende parkeerruimte

Zoals al eerder verteld, is dit kantoorpand zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Vanaf het kantoorgebouw rijdt u zo de snelweg A2 op en het busstation ligt op loopafstand. Naast de uitstekende bereikbaarheid beschikt het pand ook over diverse services en voorzieningen, waarvan u gebruik kunt maken wanneer u besluit in dit kantoorgebouw te gaan huren. Zo beschikt het kantoorpand over voldoende parkeerplekken, is er high-speed internet, een pantry en een lift aanwezig. Daarnaast is het pand 24/7 toegankelijk, waardoor u ten allen tijde uw werktijden zelf kunt indelen.

Nieuwsgierig? Neem contact op met SKEPP en ga eens een kijkje nemen

Een modern kantoor, onlangs gerenoveerd en uitstekend bereikbaar. Wat wenst u nog meer? Via SKEPP plant u gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Dit kunt u doen door een formulier in te vullen of te bellen!

Kantoorruimte huren in Utrecht Central Businesspark Atoomweg 350 Utrecht Lage Weide Toplocation!

1 reviews Atoomweg

Dit pand heeft een top ligging.

Elke ochtend ben ik binnen een mum van tijd op mijn werkplek!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!