Utrecht Lage Weide, Savannahweg 17

Kantoorruimte in Utrecht te huur met aanvullende services en voorzieningen, zoals vergaderruimten en catering

In het centrum van Utrecht aan de Savannahweg ligt dit moderne en eigentijds ingerichte kantoorpand. De uitstekende bereikbaarheid en vele voorzieningen, zoals telefoonbeantwoording en schoonmaak, kenmerken dit kantoorpand aan de Savannahweg in Utrecht. De snelweg A2 is snel toegankelijk en het bus- en metrostation liggen op loopafstand! Dit zorgt er voor dat wanneer u hier een kantoorruimte huurt, u zich volledig op uw onderneming kunt richten.

Een kantoorruimte huren naast bedrijven als Ziggo en Douwe Egberts

Dit kantoorpand aan de Savannahweg in Utrecht bestaat uit 7 kantoorruimten. Het gaat hierbij om kantoorruimten vanaf 27 t/m 97 m2. Daarnaast biedt dit kantoorgebouw ook kantoorruimten op maat te huur aan, vanaf 150 tot 500 m2. Op deze locatie zijn diverse grote bedrijven gevestigd als HEMA, Ziggo, Danone, Douwe Egberts en Kühne Nagel. Wordt u straks de nieuwe buur van Douwe Egberts?

Huur een eigen kantoorruimte vanaf €420 p.m. all-in in hartje Utrecht

In dit kantoorpand huurt u een kantoorruimte op maat, met een prachtig uitzicht op het centrum van Utrecht, voor een aantrekkelijke huurprijs van €120 per m2 per jaar. Hieronder ziet u de huurprijzen van beschikbare oppervlakten in dit kantoorgebouw aan de Savannahweg in Utrecht. Het betreft all-in prijzen per maand!

  • 27 m2 - €420,-
  • 43 m2 - €645,-
  • 48 m2 - €720,-
  • 59 m2 - €860,-
  • 75 m2 - €1.125,-
  • 76 m2 - €1.140,-
  • 97 m2 - €1.455,-

Vergaderruimten, parkeerruimte en catering

Wanneer u een kantoorruimte huurt in dit kantoorpand kunt u gebruik maken van vele voorzieningen en services, zoals administratieve ondersteuning, parkeerruimte, high-speed internet, catering en de pantry. Deze services en voorzieningen maken het werken voor u in dit kantoorgebouw zo aangenaam mogelijk.

Dit kantoorpand in Utrecht is een kijkje waard!

Bent u op zoek naar een kantoorruimte in het centrum van Utrecht met een uitgebreid servicepakket? Dan bent u hier aan het goede adres. SKEPP plant gratis (!) en vrijblijvend een rondleiding voor u in. Waar wacht u nog op?

Kantoorruimte te huur vanaf 27 m2 in het centrum van Utrecht! Savannahweg 17 Utrecht Lage Weide Toplocation!

3D Viewer Savannahweg

Click to activate

2 reviews Savannahweg

Modern pand, met mooie ruimten en goede ontvangstruimte

Grote kantoorruimtes en er zijn voldoende parkeerplekken, erg belangrijk!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!