Utrecht Lage Weide, Zonnebaan 1

Kantoorruimte op maat vanaf 430 m2 te huur in dit representatieve kantoorpand te Utrecht

Een representatief kantoor met een fraaie entree, uitstekende bereikbaarheid en karakteristieke kantoorruimte. Op deze manier is dit kantoorgebouw aan de Zonnebaan in Utrecht te omschrijven. Wie wil dat nu niet, een kantoorruimte direct aan de snelweg A2 in Utrecht?

Let op: nog slechts 2 kantoorruimten beschikbaar in Utrecht!

Wees er snel bij, want op dit moment zijn er nog maar 2 kantoorruimten beschikbaar voor verhuur in dit kantoorpand te Utrecht. Op de tweede verdieping is een kantoorruimte op maat van 952 m2 beschikbaar, terwijl er op de derde verdieping een kantoorruimte van 430 m2 te huur is. In principe huurt u hier voor de lange termijn. Een korte huurperiode is eventueel bespreekbaar.

Voordelig huren in Utrecht: slechts €100,- per m2 per jaar

U huurt hier al een kantoorruimte vanaf €100,- per m2 per jaar. Een voordelige prijs voor een kantoorruimte op deze locatie in Utrecht. Het kantoor ligt op bedrijventerrein 'Lage Weide', waar gerenommeerde bedrijven als Eneco, Ziggo, Smiths, Yacht, Vitens, Randstad, Danone en PepsiCo gevestigd zijn. Is uw onderneming de volgende naam in dit rijtje?

Gezamenlijk lunchen mogelijk, parkeerruimte aanwezig

Er staat vlakbij de receptiebalie in een algemene ruimte een hoge tafel met barkrukken. Het is mogelijk om hier gezellig samen met collega's te lunchen. Reist u met de auto? Parkeer uw auto dan op de royale parkeerplaats bij het kantoorpand. Bijkomende luxe, naast het gemak van een eigen kantoorruimte in Utrecht.

Bent u op zoek naar een kantoorruimte vanaf 430 m2 in Utrecht?

Ziet u het te zitten om op hetzelfde bedrijventerrein te huren als bedrijven zoals Eneco, Ziggo en Randstad? Plan dan direct een gratis (!) rondleiding bij SKEPP of neem contact op met de vastgoedspecialisten van SKEPP!

Moderne kantoorruimte huren direct aan de A2 in Utrecht Zonnebaan 1 Utrecht Lage Weide Toplocation!

6 reviews Zonnebaan

Groot gebouw op een goed bereikbaar bedrijventerrein in Utrecht.

Van binnen had het alleen iets meer uitstraling mogen hebben wat mij betreft.

Prima

Nette entree, je wordt erg vriendelijk ontvangen hier. Ook jouw gasten!

Een goede plek voor het opzetten van een bedrijfje.. ook handig dat er vergaderzalen bij zitten.

Perfect!!

niets op aan te merken.

Prima kantoorpand met centrale entree

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!