Super deal

Utrecht Oost, Oorsprongpark 12

3581 ET Utrecht Oost

5 (4)

Huren in één van de meest representatieve kantoorlocaties in Utrecht? Dat kan!

Aan de rand van de Utrechtse binnenstad ligt deze monumentale kantoorvilla met representatieve uitstraling. Het kantoor heeft vroeger gediend als woonhuis en als universiteit. Het gezellige centrum van Utrecht is op loopafstand, snelwegen zijn snel toegankelijk en er ligt een bushalte direct bij het kantoorgebouw. Utrecht Centraal Station is bovendien per bus in een kwartiertje te bereiken. Kortom, dit representatieve kantoor ligt op een gunstige plek!

Werkplekken en kantoorruimten voor bedrijven van iedere omvang

Of u nu als zzp'er zoekt naar een werkplek of dat u met uw internationale onderneming een grote kantoorruimte zoekt, binnen dit monumentale kantoorpand vindt u een geschikte kantoorruimte voor de omvang van uw onderneming. Het is ook mogelijk om een kantoor te delen met een andere huurder. Kortom, u huurt in Utrecht een werkplek (<10 m2), een kantoorkamer (10 - 100 m2) of een kantoorruimte op maat (>100 m2).

Bijkomende voordelen naast het gemak van een kantoorruimte

Ook niet onbelangrijk: de aanwezige services en voorzieningen binnen een kantoorgebouw. De receptionisten zijn bereid om u te ondersteunen met secretariële werkzaamheden, u maakt gebruik van high-speed internet en u heeft 24/7 toegang tot uw kantoorruimte. Bovendien is er een bar, een lunchroom en een vergaderruimte aanwezig. Het kantoorgebouw wordt omringd door een tuin en er is ruimte om uw auto te parkeren.

Benieuwd? Plan gratis en vrijblijvend een rondleiding bij SKEPP!

Gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding plannen op deze locatie, dat kan bij SKEPP. Heeft u nog vragen over de kantoorruimte of wilt u graag nog aanvullende informatie over de mogelijkheden binnen dit kantoor? Dan is het verstandig om contact op te nemen met de vastgoedconsultants van SKEPP, zij kunnen u verder helpen in de zoektocht naar dé geschikte kantoorruimte!

Kantoorruimte te huur in monumentale villa in Utrecht Oorsprongpark 12 Utrecht Oost Toplocation!

3D Viewer Oorsprongpark

Click to activate

4 reviews Oorsprongpark

Vele authentieke elementen nog aanwezig in deze kantoorvilla, ge-wel-dig

Wat zou dit een vette werklocatie zijn!!

Helaas is voor mij de ligging niet optimaal....

Luxe pandje

Heerlijk om hier te mogen werken!

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!