RENTED OUT
Super deal

Utrecht Zuid, Giessenplein 59

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Utrecht Zuid!

Kantoorruimte beschikbaar op een zichtlocatie, vlakbij de A12 in Utrecht

Het representatieve kantoorgebouw heeft een strakke uitstraling, ligt op een uitstekende zichtlocatie in Utrecht en is goed bereikbaar via de snelweg A12 en eventueel de A2 en A27. Kortom, een prettige en toegankelijke kantoorlocatie in Utrecht!

Wees er snel bij: nog slechts 1 kantoorruimte beschikbaar

Dat dit een populair kantoorgebouw is, blijkt wel uit de hoge bezettingsgraad. Op dit moment is er nog slechts 1 (!) kantoorruimte beschikbaar voor verhuur. Het betreft een kantoorruimte op maat van 398 m2. U huurt hier voor de lange termijn. Mocht u toch flexibel willen huren, dan is dat eventueel bespreekbaar. Een huurtermijn van minimaal 1 jaar is normaal gesproken het voordeligst.

Een kantoorruimte huren? Slechts €120,- per m2 per jaar!

Niet geheel onbelangrijk in uw zoektocht naar de geschikte kantoorruimte: de huurprijs. De beschikbare kantoorruimte in dit kantoorgebouw in Utrecht huurt u voor maar €120,- per m2 per jaar. Ziet u het al zitten, om hier uw onderneming te vestigen?

Bijkomend voordeel: gratis parkeren rondom het kantoor

Een ander belangrijk aspect in uw zoektocht, is ongetwijfeld de mogelijkheid om te parkeren. Rondom dit kantoorgebouw in Utrecht zijn veel parkeerplaatsen, waar u gratis (!) parkeert. Wanneer u besluit om kantoorruimte te huren in dit kantoorpand, dan maakt u ook gebruik van de aanwezige pantry.

Plan direct geheel vrijblijvend een rondleiding door dit kantoor!

Zoekt u een kantoorruimte op maat vanaf 398 m2 in Utrecht? Plan dan direct een gratis rondleiding door dit kantoorgebouw aan het Giessenplein. Dit doet u bij SKEPP via het menu, dat u rechts op de pagina ziet. Succes in uw zoektocht naar kantoorruimte!

Representatieve kantoorruimte (398 m2) huren in Utrecht Giessenplein 59 Utrecht Zuid Toplocation!

5 reviews Giessenplein

Voor mijn bedrijf in de schuldhulpverlening zoek ik een kantoorkamer.

Helaas heeft dit kantoor alleen maar groter kantoorruimte. Verder sluit het goed aan bij wat ik nodig heb. Even verder kijken naar mooi kantoorkamer in de buurt van Kanaleneiland.

Vorige week heb ik een rondleiding gehad in dit kantoor.

Ik vind het een erg mooie, centraal gelegen kantoorruimte in Utrecht! Qua prijs vind ik het erg gunstig, terwijl de bereikbaarheid goed is!

Kantoorruimtes zien er allemaal prima uit van binnen.

Het pand is in een woonwijk gevestigd, dat spreek me niet zo aan

Veel gratis parkeerruimte rondom dit pand in Utrecht, prettig

Leuke uitstraling heeft dit gebouw, valt goed op tussen andere kantoorgebouwen.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!