Super deal

Utrecht Zuid, Europalaan 500

3526 KS Utrecht Zuid

5 (6)

Een verzamellocatie voor alle soorten bedrijven

In dit kantoorgebouw aan de Europalaan in Utrecht huur je kantoorruimte in een hele diverse community. Of je nu een studio, atelier, werkplek of een kantoorruimte wilt huren, je bent hier aan het juiste adres. De verhuurder organiseert ook netwerkactiviteiten voor de huurders en zo wordt de 'VrijMiBo' inmiddels al bijgewoond door gemiddeld 300 ondernemers waar je mee kunt netwerken.

Hartelijke ontvangst en heerlijke koffie

Bij binnenkomst begrijp je waarom de entree bestempeld wordt als het sociale hart. Je kunt hier lekkere koffie drinken en een heerlijke tosti eten in de aanwezige koffiebar. De barista, deelnemer aan NK voor barista's, ontvangt de gasten en wijst hen zonodig de weg.

Een hechte community is zeer waardevol

De ondernemers onder elkaar hebben veel interactie en de sfeer is open. Onderling gaat men veel samenwerkingen aan en worden er opdrachten gegund aan elkaar. Dit zorgt ervoor dat veel bedrijven hard groeien. Er wordt gewerkt aan een platform om bedrijven beter vindbaar te maken voor de buitenwereld en de communicatie binnen het kantoorgebouw makkelijker te maken.

Een mooie locatie in Utrecht

Gevestigd op het kanaalcentrum in Utrecht Zuid staat dit kantoorgebouw aan de Europalaan. Met de auto ben je binnen een minuut rijden vanaf de A12 op de locatie. De tram brengt je binnen 8 minuten op Utrecht Centraal en ook de bus doet er even lang over. Kom gewoon snel eens kijken en word ook enthousiast. Neem contact met ons op en wij plannen een rondleiding voor je in!

Kantoorruimte te huur aan de Europalaan in Utrecht Europalaan 500 Utrecht Zuid Toplocation!

6 reviews Europalaan

Wat een eyecatcher is dit!!! Wauw

Jaaa, dit is echt geweldig.

wat een prachtige creatieve omgeving, heel inspirerend!

Representatief!!!

En ideaal om te netwerken.

Top service, duidelijke terugkoppeling en combinatie.

Representatieve kantoorruimte en ideaal om te netwerken!

Alles is hier mogelijk; flexen, werken in een afgesloten kantoorkamer of ruimte en ook zijn er vergaderruimtes beschikbaar! Klinkt zakelijk, maar toch is het door het vlotte meubilair erg aangenaam.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!