RENTED OUT

Utrecht, Lucasbolwerk 16

  • Desk

  • Internet

  • Printer

  • Meeting space

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Utrecht!

Goedkope kantoorruimte beschikbaar in Utrecht Centrum

U huurt binnen het kantoorgebouw een kantoorruimte op maat bij SKEPP. De kantoorruimte aan het Lucasbolwerk in Utrecht wordt aangeboden met flexibele huurcontracten. Echter is het ook mogelijk om een lange termijn tegen een vaste lage huurprijs te huren. De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt 171 m2.

Gerenoveerde kantoorvilla in het centrum van Utrecht

De villa, gelegen in het centrum van Utrecht, is in 2010 zowel aan de binnen- als de buitenzijde in zijn geheel gerenoveerd. Een kantoorkamer huren kan al voor maar €480,- per maand. Wilt u een kantoorruimte op maat huren op deze aantrekkelijke locatie in het centrum van Utrecht? Neem contact op met SKEPP en vraag naar de huurvoorwaarden.

Gelegen op loopafstand van Station Utrecht Maliebaan

Treinstation Utrecht Maliebaan ligt op een loopafstand van ruim tien minuten. Er zijn een aantal bushaltes te bereiken binnen enkele minuten. Ook met het eigen vervoer is het kantoorpand goed toegankelijk, aangezien er enkele snelwegen in de nabijheid liggen.

Ontdek de voordelen van dit kantoor en boek een rondleiding

Dus bent u op zoek naar kantoorruimte op maat in het centrum van Utrecht? Plan dan direct uw eigen gratis rondleiding in bij SKEPP en laat u verbazen door deze kantoorvilla!

Kantoorruimte te huur in gerenoveerde villa te Utrecht Lucasbolwerk 16 Utrecht Toplocation!

2 reviews Lucasbolwerk

Authentiek pand in Utrecht.

Tof dat dit is omgetoverd tot verschillende kantoorruimtes.

Origineel pand in hartje Utrecht.

Hoe leuk zou het zijn om als bedrijf hier te zitten. Helaas niet kosteloos parkeren, maar dat mag je ook niet verwachten op deze plek.

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!