RENTED OUT

Utrecht, Sint Jacobsstraat 203-207

  • Internet

  • KVK-registration

  • Postal address

  • Kitchen

  • Parking

Helaas, er is momenteel geen werkruimte beschikbaar. Bekijk de rest van ons aanbod in Utrecht!

Kantoorruimte te huur aan de rand van centrum Utrecht

Profiteer van de lage huurprijs en kies ervoor om goedkope kantoorruimte te huren aan de rand van het centrum van Utrecht. Dit kantoorgebouw is gelegen aan de Sint Jacobsstraat in Utrecht, een belangrijke verkeersader richting het kern winkelgebied van Utrecht.

Beschikbare kantoorruimte, casco verhuur

Binnen het kantoorpand is momenteel 214 m2 kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Er is sprake van casco verhuur, zodat u zelf de kans heeft om de kantoorruimte in te richten.

Staat van oplevering van de ruimte

Het kantoorgebouw heeft een eigen entree op de begane grond en per trap bereikt u de kantoorverdiepingen 1 t/m 3. Er zijn meerdere bedrijven gevestigd in dit pand, waaronder de Hypotheker. De ruimten zijn voorzien van elektriciteit, internet, vloerbedekking en systeemplafonds met verlichtingsarmaturen.

U ontvangt een huuraanbieding op maat

De huurprijs van deze kantoorruimte is bij SKEPP op aanvraag. Waarom? De verhuurder is bereid om met u mee te denken en wil u graag een prijs op maat aanbieden.

Slechts 10 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal

Een bijkomend voordeel van dit pand is de locatie. De A12 (Den Haag-Utrecht) bereikt u per auto binnen 10 minuten. En ook de A2, A27 en A28 zijn prima te bereiken, Utrecht CS ligt op slechts 10 minuten loopafstand vanaf dit pand. Dus bent u op zoek naar kantoorruimte in Utrecht? SKEPP denkt graag met u mee en daarom biedt SKEPP u een gratis rondleiding op deze locatie!

Kantoorruimte beschikbaar in kantoorpand te Utrecht Sint Jacobsstraat 203-207 Utrecht Toplocation!

2 reviews Sint Jacobsstraat

Mooi plekje in Utrecht, jammer dat er sprake is van casco verhuur

Mooie grote ruimte in het centrum van Utrecht.

Wel gelegen aan een hele drukke straat.. hierdoor wel prima bereikbaar per OV

Rate this office

Your general appreciation for this office

Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!