Rent office space Zwolle, Dokter Stolteweg 1-7

4 (1 reviews)
Accessibility
  • Bus stop Zwolle, Isala ziekenhuis 1 mins walk (0.1 km)
  • Railway station Zwolle 36 mins walk (2.8 km)
  • Park 6 mins walk (0.5 km)
  • Gym 3 mins walk (0.3 km)
Rent at this location?

This is currently available at Dokter Stolteweg 1-7 in Zwolle

Unfortunately, nothing is currently available in this office building. View other offices on the SKEPP website or contact our real estate agents for free advice

Check out the other office spaces for rent in Zwolle!

These companies preceded you

Mollie ADAC Adecco Attraqt BMW Building-Heroes CRZB Deutsche-Bahn Dit-Holding Dura-Vermeer Dynamic-Yield Electrolux Frankwatching Go-Tan GoPro HSBC-bank In-Person ING-bank International-Organization-for-Migration InWork IP2-Entertainment Klarna-GmbH KPN Leader-Biomedical Lequal Lynxx Max-Boegl Menzis Moleskine Nedu Rabobank Radisson Raisin-GmbH Smart2Pay Takeaway Takeda Technische-Universiteit-Amsterdam Timing Too-Good-To-Go Tui Uber-Eats Unilever Unive Vandebron Vodafone Voeding-Leeft WeTravel Wunderbricks Young-Capital Young-Impact Zeker-Energie
About this office

Kantoorruimte huren aan de Dokter Stolteweg in Zwolle

Ben jij opzoek naar een kantoorruimte aan de Dokter Stolteweg in Zwolle? Dan is dit wellicht het kantoorpand wat je zoekt. In het kantoorgebouw hangt een gemoedelijke en rustige sfeer. Je hebt hier de mogelijkheid om zowel een kantoorruimte als flex werkplek te huren. Buiten een goede bereikbaarheid om zijn er ook vele services en faciliteiten aanwezig waar jij als huurder optimaal gebruik van kunt maken. Zo is er razend snel internet, snel en efficiënt werken is hier dan ook zeker mogelijk. 

Huurprijzen

Op dit moment zijn er meerdere kantoorunits beschikbaar. Je hebt hier de mogelijkheid om een kantoorkamer vanaf 35 m2 te huren, voor een maandelijks bedrag van €320,- zit je met jouw onderneming op een mooie locatie in Zwolle. Toch opzoek naar een grotere kantoorruimte? Verschillende oppervlakten zoals 220 m2 voor €2016,- in de maand en 440 m2 voor €4033,- in de maand zijn op dit moment ook nog beschikbaar. Een korte proefperiode? Je kunt hier een aantal dagen gratis huren om te kijken of deze werkplek aansluit bij wat jij zoekt.

Een pantry, vergaderruimten en een parkeerplaats

In het kantoorpand aan de Dokter Stolteweg in Zwolle is op elke etage een pantry, erg handig voor een lekkere kop koffie/thee en het voorbereiden van je lunch in de middagpauze. Naast het gemak van de aanwezige liftinstallatie, kun je ook doormiddel van een reserveringssysteem gebruik maken van de vergaderruimten. Een groot voordeel zijn de aanwezige parkeerplaatsen, voor een laag bedrag in de maand kun jij hier dagelijks gebruik van maken. Ontvang je regelmatig gasten? Zij parkeren hier gratis. Het pand is 24/7 toegankelijk met een pasje, een erg handig en veilig systeem.

Locatie en bereikbaarheid

Op slechts een paar minuten afstand van het PEC Zwolle stadion is het kantoorgebouw in een mooie wijk gelegen. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. Er is een bushalte op 1 minuut loopafstand verwijderd en ook met de auto zit je vanaf je werkplek binnen enkele minuten op verschillende snelwegen. 

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Dokter Stolteweg in Zwolle?

Ben jij enthousiast en zie je het zitten om een kantoorruimte te huren aan de Dokter Stolteweg in Zwolle? Wacht dan niet langer en neem contact op met onze vastgoedconsultants. Wij helpen je graag verder bij al je vragen en plannen een rondleiding voor je in. We helpen je gratis en geheel vrijblijvend in de zoektocht naar de juiste kantoorruimte.


Reviews

Find out what other people said about this location

F

Zoek je gezelligheid op de werkplek?

Dat ervaar je hier! De gemoedelijkheid onderling is echt super en erg gezellig

Your general appreciation for this office
Thanks for your review!

We really appreciate that you have taken the time to share your opinion with us and other customers! That is why you get from us!

Office interior design with Officeplanner

Request a free customised interior design proposal for your office space at Dokter Stolteweg 1-7

With Officeplanner you can rent, lease or buy a flexible interior design package based on your preferences and requirements for the interior of your office space. Your order will be delivered at your desired location within 1 week.


More about Officeplanner
Order in the webshop
Geen verplichtingen