Antwerpen Wilrijk, Antwerpsesteenweg 124

Kantoorruimte huren aan de Antwerpsesteenweg (Wilrijk)

Aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen kun je nu kantoorruimte huren voor een gunstige huurprijs. Op een toplocatie en in een eigentijds kantoorgebouw kun je werken, vergaderen en eten. De verhuurder biedt ook de mogelijk om bij andere locaties te werken en te vergaderen.

Huurprijzen

Een kantoorkamer/kantoorunit is hier al te huur vanaf €750,- per maand. Dit is de huurprijs bij een kantoor voor 1 persoon. Voor iedere werknemer wordt een prijs per maand gerekend en hoe meer mensen, hoe goedkoper de prijs zal zijn. Als je bijvoorbeeld een kantoorruimte voor 8 personen huurt dan betaal je per maand €2320,- en dat is €290,- per persoon. Deze prijzen zijn all-in en zelfs gas, water en licht zijn inbegrepen.

Elektrische laadpalen, glasvezel internet en 24/7 toegang

Aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen kun je kantoorruimte huren tegen all-inprijzen. De verhuurder hanteert voor alle locatie dezelfde prijzen en hierin zijn alle voorzieningen opgenomen. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Voor huurders met een elektrische auto zijn er laadpalen die gratis gebruikt mogen worden, best handig als je 's middags ook weer naar huis gaat met je auto. Ook heb je toegang tot een onmisbare en supersnelle internetverbinding als je besluit hier een kantoorunit te gaan huren. Je kantoor is ook 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk voor je.

Locatie en bereikbaarheid

Reizen met het openbaar vervoer naar kantoor kan via de metro en de bus. Station Hoboken Draaiboom ligt op slechts een paar minuten en aan de Steynstraat kun je op de bus stappen. Vanaf deze haltes ben je binnen 15 minuten in het centrum van Antwerpen. Met de A12, de E17, E19 en de E34 in de buurt reis je gemakkelijk vanuit heel België met de auto naar je kantoorruimte. Het is daarom echt een toplocatie. Op nog geen 10 minuten lopen van het kantoorgebouw ligt de Kioskplaats en aan deze straat vind je eetgelegenheden en een bakkerij. Ook vind je hier een BNP Paribas, Blokker en het politiebureau.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Wilrijk?

De Antwerpsesteenweg in Antwerpen is een geweldige locatie om kantoorruimte te huren. Enthousiast over de mogelijkheden? Plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in of neem contact met ons op voor meer informatie.

Kantoorruimte huren in Antwerpen, Antwerpsesteenweg Antwerpsesteenweg 124 Antwerpen Wilrijk Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!