Kantoor te huur Antwerpen Wilrijk, Antwerpsesteenweg 124

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte Hoboken Krekelstraat 5 min. lopen (0,4 km)
 • Metrostation Hoboken Draaiboom 2 min. lopen (0,2 km)
 • Treinstation Hoboken-Polder 15 min. lopen (1,2 km)
 • Park 7 min. lopen (0,6 km)
 • Sportschool 5 min. lopen (0,4 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Antwerpsesteenweg 124

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen (Hoboken)

Aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Hoboken kun je nu een kantoor te huur nemen voor een gunstige huurprijs. Op een toplocatie en in een eigentijds business center kun je werken, vergaderen en eten. De verhuurder van het bedrijvencentrum biedt ook de mogelijk om op andere locaties te werken en te vergaderen in een kantoor te huur.

Huurprijzen

Een kantoorkamer is hier al te huur vanaf €750,- per maand. Dit is de huurprijs bij een kantoorunit voor 1 persoon. Voor iedere werknemer wordt een prijs per maand gerekend. Hoe meer mensen, hoe goedkoper de prijs van de kantoorruimte zal zijn. Als je bijvoorbeeld een kantoorruimte voor 8 personen huurt, dan betaal je per maand €2320,-. De prijzen van de kantoorruimten en werkplekken zijn all-in en zelfs gas, water en licht zijn inbegrepen.

Elektrische laadpalen, glasvezel internet en 24/7 toegang

Aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Hoboken heb je een kantoor te huur tegen een all-in prijs. De verhuurder van het business center hanteert voor alle locaties dezelfde prijzen en hierin zijn alle voorzieningen opgenomen. Je komt dus nooit voor onaangename verrassingen te staan. Voor huurders met een elektrische auto zijn er laadpalen die gratis gebruikt mogen worden. Ook heb je toegang tot een onmisbare en supersnelle internetverbinding. Je kantoor te huur is bovendien 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk voor je. Met een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum werk je waar en wanneer je wilt aan je business.

Locatie en bereikbaarheid

Reizen met het openbaar vervoer naar je kantoor te huur kan via de metro en de bus. Station Hoboken Draaiboom ligt slechts een paar minuten verwijderd van het kantoor te huur. Aan de Steynstraat kun je de bus nemen. Vanaf deze halte ben je binnen 15 minuten in het centrum van Antwerpen. Via de A12, de E17, E19 en de E34 reis je gemakkelijk met de auto vanuit heel België naar je kantoor te huur. Het bedrijvencentrum is echt gevestigd op een toplocatie.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Hoboken?

Met een kantoor te huur aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Hoboken ben je gevestigd op een geweldige locatie. Ben je al helemaal enthousiast? Neem dan snel contact op met een kantoorexpert van SKEPP. Zij kunnen gratis een rondleiding inplannen in het kantoor te huur. Ook beantwoorden ze met alle plezier je vragen en geven ze je vrijblijvend advies indien nodig. Contacteer SKEPP en ga voor een kantoor te huur aan de Antwerpsesteenweg in Antwerpen Hoboken.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Antwerpsesteenweg 124 in Antwerpen Wilrijk

Kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

Z

Hele moderne inrichting!

K

De ideale plek voor jonge ondernemers.

Ook een goede prijs voor dergelijke services.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Antwerpsesteenweg 124

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner