Super deal

Antwerpen Wilrijk, Boomsesteenweg 690

2610 Antwerpen Wilrijk

Kantoorruimte huren aan de Boomsesteenweg in Antwerpen (Wilrijk)

In dit onderscheidende business center aan de Boomsesteenweg in Antwerpen kun jij nu nog een kantoorruimte huren. De omloopsnelheid van de kantoren is hoog omdat dit kantoorgebouw hoog aan staat geschreven. Waarom deze locatie zich onderscheid van de andere kantoren in de omgeving? Dat lees je zo!

Huurprijzen

Zoals gezegd is de omloopsnelheid van de kantoorruimtes op deze locatie erg hoog, maar wij hebben nog een aantal laatste kantoren beschikbaar. De beschikbare ruimtes zijn 25 m2, 30 m2 en 32 m2 groot en kosten respectievelijk €860,- , €920,- en €750,- per maand. Er wordt vooraf eerst een strenge selectie gedaan om te kijken of jouw bedrijf aansluit op de rest van de huurders. Dit zorgt er voor dat het werkklimaat optimaal is en dat er op die manier ook gemakkelijk samenwerkingen ontstaan. Het is niet voor niets dat de bedrijven die hier gevestigd zitten er al jaren of zelfs decennia zitten! Daar wil jij toch een deel van uitmaken?

Je huurt hier geen kantoor, maar een volledig en hoogwaardig service pakket!

Het huren van een kantoorruimte aan de Boomsesteenweg in Antwerpen heeft niet alleen tot doel om jouw bedrijf een nieuwe locatie te geven. Het doel is om jou volledig te ontzorgen, zodat je je volledig kan richten op de business! We hebben ook het volste vertrouwen in deze dienst, want je zit niet vast aan een meerjarig contract en als je ontevreden bent mag je het contract dezelfde dag nog laten ontbinden. Dat moet jou toch ook het volste vertrouwen geven om je aan te melden en een van die laatste kantoren te bemachtigen?

Locatie en bereikbaarheid

Zoals gezegd huur je ten zuiden van Antwerpen en the noorden van Brussel. Je bent hierdoor goed bereikbaar voor verkeer uit beide richtingen en zelf reis je gemakkelijk door heel België. De E19 en E34 zijn ook eenvoudig en snel te bereiken. Het is ook goed mogelijk om je met het openbaar vervoer naar kantoor te begeven, want de bus stopt dichtbij de ingang van het kantoor. Via deze aansluiting reis je ook eenvoudig naar Antwerpen en het Centraal Station. In de buurt van het business center zijn veel winkelketens te vinden waaronder Ikea de Saturn.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Boomsesteenweg?

Aan de Boomsesteenweg in Antwerpen vind jij dus deze unieke locatie waar jij het maximale uit het potentieel van jouw bedrijf haalt. Wil jij de kans krijgen om hier een kantoor te huren? Neem dan snel contact op met onze vastgoedconsultants en dan kunnen we ook een gratis rondleiding voor je inplannen. We spreken je snel!

Kantoorruimte huren in Antwerpen, Boomsesteenweg 690 Boomsesteenweg 690 Antwerpen Wilrijk Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!