Kantoor te huur Brussel, Sint-Lazaruslaan 4

5 (1 beoordelingen)
Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Sint-Lazaruslaan 4 in Brussel

Beschikbaarheid bijgewerkt:
Beschikbare (flex)werkplekken
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: Eigen werkplek
  Huurprijs: 350 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
 • (Flex)werkplek

  Ruimte: 7 dagen per week beschikbaar
  Huurprijs: 250 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Beschikbare kantoorruimten
 • Kantoorruimte

  Ruimte: 1 persoon
  Huurprijs: 570 € p.m.
  Vraag vrijblijvend huurinformatie op
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Sint-Lazaruslaan / Boulevard Saint-Lazare in Brussel

Een creatieve werkplek in het centrale zakendistrict van Brussel huur je in het kantoor aan de Sint-Lazaruslaan / Boulevard Saint-Lazare in Brussel. Dit kantoorgebouw heeft lichtovergoten lounges waar je een kantoorruimte of flexwerkplek zonder probleem kunt huren. De kantoorunits in dit bedrijvencentrum zijn voorzien van de nodige meubels en bieden een warm thuis. Lees verder en kom meer te weten over het huren van een kantoor in Brussel.

Huurprijzen

Het kantoorpand biedt diverse mogelijkheden. Vanaf €570,- per maand huur je al een kantoorruimte voor 1 persoon. Een vaste werkplek in een gedeelde afsluitbare ruimte huur je voor €350,- per maand. Wil je liever overal kunnen werken en wanneer het je uitkomt? Huur dan een werkplek in de coworking voor €250,- per maand. Bij deze prijzen is alles inbegrepen en heb je overal toegang tot de gemeenschappelijke ruimtes.

Gratis drankjes, vergaderruimtes en telefoonhokjes

Als je een kantoor huurt in het bedrijvencentrum aan de Sint-Lazaruslaan / Boulevard Saint-Lazare in Brussel zul je niet snel dorst krijgen. Koffie, thee en verfrissend fruitwater zijn er helemaal gratis. De koffie is micro-geroosterd en staat garant voor een heerlijke smaak. Vergaderen doe je niet in je kantoorunit maar wel in 1 van de compleet ingerichte vergaderruimtes. Een ruimte om even stevig te brainstormen of een presentatie met beamer en luidsprekers, dat kan allemaal. Om een privégesprek of videochat te houden kun je je kantoorkamer verlaten en gebruik maken van de geluiddichte nissen. Zo kun je rustig bellen zonder iemand anders lastig te vallen en blijven je vertrouwelijke gesprekken ook echt privé.

Locatie en bereikbaarheid

Het kantoorpand ligt in de buurt van de metrostations Botanique en Rogier. Het treinstation Gare du Nord en ook meerdere buslijnen liggen op slechts enkele minuten wandelen van het bedrijvencentrum waardoor je makkelijk je gehuurde kantoor kunt bereiken. Bij dit business center kun je eventueel ook je wagen parkeren. Met de wagen ben je op 10 minuten rijden bij de belangrijkste verbindingswegen van Brussel.

Huur jij binnenkort ook een kantoor aan de Sint-Lazaruslaan / Boulevard Saint-Lazare in Brussel?

Een modern kantoor in de nabijheid van de Kruidtuin huur je aan de Sint-Lazaruslaan / Boulevard Saint-Lazare in Brussel. Neem een kijkje ter plaatse en boek zelf online een rondleiding in. Met al je vragen kun je geheel gratis en vrijblijvend bij SKEPP terecht. Neem zeker contact op met de kantoorexperts en laat je meer vertellen over het huren van een kantoor aan de Sint-Lazaruslaan / Boulevard Saint-Lazare in Brussel.


Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

S

Mooie ruime kantoren

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Sint-Lazaruslaan 4

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner
Bestel in de webshop
Geen verplichtingen