Officeplanner: de flexibele kantoorinrichting

Duurzaam, ergonomisch designmeubilair in jouw kantoor

Officeplanner is een inspirerend inrichtingsconcept, waarbij het meubilair naar keuze binnen 1 week op locatie gereed is. Het transport, de montage en de coördinatie is in handen van SKEPP, jij richt je met je bedrijf op je core business. Officeplanner kenmerkt zich door de hoge mate van flexibiliteit, je ergonomische meubilair is met een druk op de knop ‘bij te bestellen’ of ‘terug te schalen’. Ideaal als je bijvoorbeeld op projectbasis een kantoor zoekt en geen investeringskosten voor meubilair wilt. Activity based werken in een hippe omgeving met kwalitatief hoogwaardig meubilair!

Klik op het SKEPP logo om het scherm in te schakelen

Beleef Officeplanner

Met onze 3D tour loop je virtueel door een ingericht kantoor in Vianen

50 bedrijven profiteren momenteel van de flexibiliteit van Officeplanner. Volg jij met jouw bedrijf?

Neem contact op

Kies de juiste stijl voor jouw kantoor

Officeplanner bestaat uit de stijlen URBAN en CITY

Voor ieder type bedrijf een passende kantoorinrichting, vandaar dat Officeplanner uit twee unieke stijlen bestaat. Bekijk hieronder de kenmerken van de stijlen, vergelijk, beoordeel welke stijl bij jouw bedrijf past en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Stads en minimalistisch
Vanaf €40,- p.p.p.m.
Kwaliteit materialen Stoer, kwalitatief en tikkeltje robuust
Kleur en licht Aantrekkelijke materialen, heldere lijnen met veel licht
Type kantoorinrichting Industrieel en inspirerend
De stijl is... Sfeervol, zonder truttig te zijn
Warme kleuren
Vanaf €80,- p.p.p.m.
Kwaliteit materialen Zacht en comfortabel
Kleur en licht Warme houtkleuren, aangevuld met extra aandacht voor kleur en materiaal
Type kantoorinrichting Zakelijk en eigentijds
De stijl is... Werelds in alle facetten

Persoonlijke kantoorinrichting voor ieder bedrijf

Ga voor een kantoorinrichting die voelt als thuis

Renate Kemna Artdirector Officeplanner
“Als Artdirector Officeplanner verzorg ik inrichtingsvoorstellen voor bedrijven van iedere omvang en in iedere branche. Voor elke organisatie lever ik een gratis inrichtingsvoorstel op maat, waarbij ik kijk naar het type bedrijf, de behoeften en wensen. Tot slot voorzie ik het van een persoonlijke touch. Je bent meer op kantoor dan thuis, dan wil je een kantoor dat voelt als thuis.”

Komt dat zien!

Plan een rondleiding en ga gratis en verblijvend een kijkje nemen

  • Officeplanner ambassadeur
  • Zichtlocatie Officeplanner
×

Officeplanner ambassadeur

Zichtlocatie Officeplanner

Plan een rondleiding

Kantoor inrichten met Officeplanner

Jij richt je op je core business, terwijl SKEPP jouw inrichting oplevert

Binnen 1 week huur je een flexibele kantoorinrichting met duurzaam en ergonomisch meubilair, volgens een vaste prijs per maand. Dit doe je in een inspirerende omgeving met alles waaraan je behoefte hebt op kantoor. Activity based werken in een hippe omgeving!

Neem contact op
Ik help je graag vrijblijvend! Niklas Rieke

Niklas RiekeVastgoedconsultant

Bellen
  • Flexibele design inrichting
  • Geen investeringskosten
  • Duurzaam, ergonomisch meubilair
  • SKEPP transporteert en monteert
  • Binnen 1 week inrichting op locatie
  • Meubilair simpel opschalen/krimpen

Dé elementen van de perfecte kantoorinrichting op een rijtje

Een perfecte kantoorinrichting, wie wil dat nou niet? Eentje die meegroeit met jouw organisatie, zorgt voor een gezonde werkomgeving, stijlvol en sfeervol is en daarnaast ook nog eens milieuvriendelijk. Maar hoe realiseer je dit eigenlijk? SKEPP zet voor jou dé elementen van een perfecte kantoorinrichting op een rij.

Ga voor een flexibele kantoorinrichting die met jouw bedrijf meegroeit

Wanneer jij jouw kantoorpand voorziet van een flexibele inrichting, ben jij als organisatie toekomstgericht. Waarom? Een flexibele kantoorinrichting zorgt ervoor dat jouw inrichting gemakkelijk aan te passen is aan de behoeften van jouw organisatie. Heb je nieuw talent aangenomen, dan is het ideaal wanneer je in jouw kantoor eenvoudig extra werkplekken kunt creëren, binnen een korte tijd. Of als je bijvoorbeeld op projectbasis tijdelijk een kantoor nodig hebt en terug wilt schalen in aantal werkplekken.

Een ergonomische kantoorinrichting voor een gezonde en productieve werkomgeving

Bij de inrichting van jouw kantoor staan niet alleen de behoeften van jouw organisatie, maar ook de wensen van de werknemer, voorop. Daarom kun je er niet om heen om hen te voorzien van een gezonde werkomgeving, die voor jou als bedrijf het voordeel geeft van meer productiviteit. Niet voor niets is een ergonomische kantoorinrichting de laatste jaren steeds belangrijker geworden. De komende jaren verandert dit ook zeker niet. Houd daarom bij het inrichten van jouw kantoorpand rekening met een kantoorinrichting die ergonomisch is.

Stijlvol, milieuvriendelijk en kostenbesparend met een duurzaam kantoordesign

Naast ergonomie is ook duurzaamheid een belangrijke kantoorinrichting trend. Kantoren moeten milieuvriendelijk zijn en lang mee kunnen. Dit kan met een duurzame kantoorinrichting. Omdat duurzame kantoormeubelen langer meegaan, ben je op de langere termijn minder geld kwijt. Daarnaast zijn de milieuvriendelijke inrichtingen van nu ook nog eens erg stijlvol! Uiteindelijk draag jij met een duurzaam kantoordesign bij aan een beter milieu, bespaar je geld en heb jij een representatief kantoor.

Richt jouw kantoor in volgens de laatste trends op het gebied van kantoorinrichting

Tot slot beschikt de perfecte kantoorinrichting over een stijlvol design. Denk hierbij aan een design inrichting, een modern kantoordesign of een industriële kantoorinrichting met Scandinavische elementen. Kies een stijl die het beste past bij wat jij uit wilt stralen als bedrijf.

Laat jouw kantoor inrichten en geniet van een kantoorinrichting die past bij jouw bedrijf

Alle bovenstaande elementen van de ideale kantoorinrichting komen tezamen in de Officeplanner van SKEPP. Wanneer jij jouw kantoor door ons laat inrichten, staat flexibiliteit voorop. Niet alleen voor jouw werknemers, maar vooral voor jou als snelgroeiende organisatie. Je betaalt per werkplek en binnen één week heb je er zó extra werkplekken bij, die ook nog eens ergonomisch zijn. Daarnaast vinden wij duurzaamheid erg belangrijk. Al ons meubilair is daarom duurzaam en milieuvriendelijk. Op elke behoefte is ingespeeld, met bijvoorbeeld een ruimte voor ontspanning, concentratie, privacy of om creatieve brainstormsessies te houden. Zo voelen jouw werknemers zich ‘thuis op kantoor’.

URBAN of CITY in jouw kantoor?

Vervolgens heb jij de keuze uit verschillende stijlen voor de kantoorinrichting. Houd jij van een stoerder design? Dan kies je voor de industriële kantoorinrichting van URBAN. Liever een professionele look? Ga dan voor de moderne kantoorinrichting van CITY. Voor ieder bedrijf een perfecte kantoorinrichting met Officeplanner!