Officeplanner: de meest flexibele kantoorinrichting

Inspirerend designinrichtingspakket dat binnen 1 week op locatie gereed is voor gebruik

Officeplanner
Officeplanner
Officeplanner
Officeplanner
Officeplanner
Officeplanner
Officeplanner
Officeplanner

Een inspirerend designinrichtingspakket, bestaande uit meubilair naar keuze, dat binnen 1 week op locatie gereed is voor gebruik. Dat is Officeplanner! Het kenmerkt zich door de hoge mate van flexibiliteit, want het ergonomische meubilair is met een druk op de knop op- en af te schalen. Een ideale oplossing als je bijvoorbeeld op projectbasis kantoorruimte zoekt en geen investeringskosten voor meubilair wilt. Je krijgt een gepersonaliseerde inrichting op basis van je wensen en eisen. Daarna kan het Activity Based werken in een hippe omgeving beginnen!

 • Gepersonaliseerde inrichting

  Ontwerp op maat door onze Personal Designer
 • Huur, huurkoop of koop

  Volledige keuzevrijheid
 • Hoge mate van flexibiliteit

  Meubilair is maandelijks op- of af te schalen
 • Activity based werken

  Voor elke activiteit het juiste meubilair
Al ruim 50 bedrijven profiteren van de flexibiliteit van Officeplanner!

Zo simpel werkt Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel aan en kom samen met ons tot een definitieve inrichting. Binnen 1 week is alles gereed

In slechts 3 stappen heb jij een kantoorinrichting die aansluit bij jouw wensen en eisen. Onze Personal Designer maakt een inrichtingsvoorstel op maat, waarna we die kunnen optimaliseren tot een definitieve inrichting op maat. Vervolgens zorgen wij dat de inrichting op locatie gereed is. SKEPP coördineert, transporteert en monteert!

Officeplanner

1Vraag gratis en vrijblijvend een voorstel aan

Geïnteresseerd in een kantoorinrichting met Officeplanner? Vraag dan een inrichtingsvoorstel aan. Dit is gratis en vrijblijvend! Onze Personal Designer gaat direct voor je aan de slag. Ze creëert de ideale werkomgeving op basis van Activity Based werken en houdt rekening met je bedrijfsactiviteiten.

Officeplanner

2Ontvang je inrichtingsvoorstel

Je ontvangt al binnen 1 werkdag je gratis inrichtingsvoorstel in je mail. Nog niet helemaal tevreden over het voorstel? Geef je gewenste aanpassingen door en we gaan direct bezig om het voorstel aan te passen.

Officeplanner

3Get to work!

Tevreden met het nieuwe voorstel? Top! Wij leveren de inrichting binnen 1 week op. Geniet van je nieuwe interieur. Vergeet niet dat je van de flexibiliteit gebruik kunt maken en je inrichting constant kunt aanpassen. Verschuiven kan op ieder moment, want het meubilair is niet aard- of nagelvast. Op- of afschalen? Laat het ons dan weten!

Kies voor flexibel huren, huurkopen of kopen

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen huren, huurkopen of kopen. Voordeel van huren of huurkopen? Je hoeft geen hoge investeringen te doen aan de voorzijde. Als je gaat voor huren, dan kun je maandelijks het meubilair op- en afschalen en behoud je te allen tijde de flexibiliteit. Bij huurkoop ben je eigenaar aan het eind van de leaseperiode en behoud je de flexibiliteit om tussentijds op te schalen. De laatste optie is de koop-optie, zodat je na de aanschaf geen verplichtingen meer hebt. Officeplanner is ook af te nemen indien je al voorzien bent van een kantoorruimte, elders een kantoor hebt gehuurd of als je meubilair wilt uitbreiden. Uiteraard helpen we je graag verder met een passende oplossing voor jouw bedrijf!

Meer informatie over de werkwijze of het verschil tussen huren, huurkopen en kopen? Download brochure

Wat is Activity Based werken?

Plek om te ontmoeten, (formeel) te vergaderen, te werken en te concentreren

CoWork
CoWork
CoWorkHet uitoefenen van de dagelijkse werkzaamheden doe je in de CoWork-zone. Ideeën uitwerken, vastleggen en creëren aan de ergonomische bureaus of in de comfortabele lounge. Get to work!
Connect
Connect
ConnectDe informele zone waar ruimte is om te ontmoeten, kort te overleggen, te lunchen met collega’s of om een kopje koffie te drinken. Zie het als het sociale hart van je bedrijf.
Concentrate
Concentrate
ConcentrateEen zone waar je inspiratie op doet, rustig kunt werken of je terug kunt trekken. Gefocust werken aan een belangrijke opdracht of een belangrijk document lezen, dat doe je in deze zone.
Conference
Conference
ConferenceDeze zone is speciaal gericht voor een vergadering, om een presentatie te geven of om even formeel te overleggen. Ons ruime aanbod aan vergadertafels biedt hiervoor de ideale oplossing.

Bij Activity Based werken staat je werk organiseren op een productieve en efficiënte manier centraal. Voor iedere activiteit op kantoor is een speciale zone en bovendien het juiste meubilair beschikbaar.

Om voor jouw bedrijf de ideale werkomgeving te creëren, werkt Officeplanner met 4 activiteitszones die de productiviteit en efficiëntie verhogen:

Connect, Conference, CoWork en Concentrate.

 • Connect ConnectDe informele zone waar ruimte is om te ontmoeten, kort te overleggen, te lunchen met collega’s of om een kopje koffie te drinken. Zie het als het sociale hart van je bedrijf.
 • Conference ConferenceDeze zone is speciaal gericht voor een vergadering, om een presentatie te geven of om even formeel te overleggen. Ons ruime aanbod aan vergadertafels biedt hiervoor de ideale oplossing.
 • CoWork CoWorkHet uitoefenen van de dagelijkse werkzaamheden doe je in de CoWork-zone. Ideeën uitwerken, vastleggen en creëren aan de ergonomische bureaus of in de comfortabele lounge. Get to work!
 • Concentrate ConcentrateEen zone waar je inspiratie op doet, rustig kunt werken of je terug kunt trekken. Gefocust werken aan een belangrijke opdracht of een belangrijk document lezen, dat doe je in deze zone.

Kies het design dat past bij jouw bedrijf en kantoor

URBAN Scandinavian of URBAN Industrial

Welk design van Officeplanner past het best bij jouw bedrijf en sluit aan bij de in te richten kantoor te huur? Wij bieden twee inspirerende designs: URBAN Scandinavian en URBAN Industrial.

URBANScandinavian

URBAN Scandinavian

De inrichting van URBAN Scandinavian kenmerkt zich door een minimalistische en rustgevende sfeer. Het kleurenpallet bestaat vooral uit kalme en neutrale tinten, met vaak zoveel mogelijk tinten wit, lichtblauw, lichtgroen en grijstinten. Dit creëert een typisch Scandinavisch design. Een strak lijnenspel vormt de basis en de nadruk komt te liggen op ruimte. De kantoorruimte is vaak clean en open, waardoor de nadruk op bepaalde elementen komt te liggen, zoals bijzonder kantoormeubilair of accessoires.

URBANIndustrial

URBAN Industrial

Stoere materialen en donkere kleuren typeren de inrichting van URBAN Industrial. Het design is gebaseerd op industriële fabriekshallen en past erg goed bij een kantoorpand met opengewerkte plafonds en betonnen vloeren. De afwerking is rauwer en er wordt gebruik gemaakt van zwart staal en cognac leder.

Wil je meer informatie over (een van) de designs van Officeplanner?

Maak jouw kantoorinrichting persoonlijk met de afstijlpakketten

Welk pakket kies jij: Colour, Botanic of Cosy?

Om de designs URBAN Scandinavian of URBAN Industrial een persoonlijke tint mee te geven, kun je kiezen uit 3 afstijlpakketten. Zo ontstaat een op maat gemaakte kantoorinrichting!

Officeplanner URBAN Colour 1
Colour

Colour

De accessoires voegen een kleuraccent toe waardoor het geheel een spannende en herkenbare persoonlijkheid krijgt.

Officeplanner URBAN Botanic 1
Botanic

Botanic

De exotische variant voor groen in je interieur, hiermee haal je buiten naar binnen. De trend urban jungle, waarvan dit is afgeleid, omvat veel planten en manden in verschillende patronen.

Officeplanner URBAN Cosy 1
Cosy

Cosy

De huiselijke stijl die met neutrale tinten, natuurlijke materialen, kleden, schapenvellen, fotolijsten en bloemen een gevoel van thuis creëert.

Jouw gepersonaliseerde kantoorinrichting

Op basis van jouw wensen en eisen maken wij volledig gratis en vrijblijvend een inrichtingsvoorstel op maat

Anneloes Rouwers Personal Designer Officeplanner
“Voor elke organisatie lever ik een gratis inrichtingsvoorstel op maat, waarbij ik kijk naar het type bedrijf, de behoeften en wensen. Tot slot voorzie ik het van een persoonlijke touch. Je bent meer op kantoor dan thuis, dan wil je een kantoor dat voelt als thuis.”
Wil jij ook een gepersonaliseerde kantoorinrichting in jouw kantoor?

Komt dat zien!

Maak een afspraak en neem vrijblijvend een kijkje in een van onze zichtlocaties in Nederland

 • Officeplanner zichtlocatie
 • Officeplanner locatie

Officeplanner zichtlocatie

Officeplanner locatie

Download brochure

Meeting Box: flexibele vergaderunit die gemakkelijk verplaatsbaar is

Afgesloten vergaderen of geconcentreerd werken in deze box

SKEPP Meeting Box

Officeplanner gaat verder dan het verzorgen van meubilair, zo bieden we ook de Meeting Box aan. Deze verplaatsbare unit zet je binnen 1 uur op en verplaats je ook binnen no-time naar een andere plek in de ruimte, vanwege het ingenieuze montagesysteem. De Box zit dus niet vast aan de structuur van de omgeving. Hoezo flexibel? Je kunt het gebruiken als een afgesloten vergaderruimte maar ook als extra werkruimte om gefocust te werken. De Meeting Box is voorzien van verlichting, ventilatie en een afsluitbare deur.

Officeplanner: Activity Based werken in een hippe omgeving

Een flexibele kantoorinrichting op basis van je eigen wensen en eisen

Vraag een volledig gratis en vrijblijvend inrichtingsvoorstel aan, geef je wensen en eisen door en kies tussen de designs URBAN Scandinavian en URBAN Industrial. Een afstijlpakket is optioneel. Je kunt huren, huurkopen of kopen en je inrichting is op basis van Activity Based werken. Dit alles binnen 1 week op locatie. Officeplanner: Flexibel. Snel. Gemakkelijk.

Kan ik je ergens mee helpen? David

DavidVastgoedconsultant

Bellen
 • Twee designs, drie afstijlpakketten
 • Gepersonaliseerde inrichting
 • Maandelijks op- en afschalen
 • Activity Based werken
 • Huur, huurkoop of koop