Vilvoorde, Luchthavenlaan 27

Huur kantoorruimte aan de Luchthavenlaan (Vilvoorde)

Aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde zijn kantoorruimtes en werkplekken te huur. Bij binnenkomst in dit kantoorgebouw voelt het al als thuiskomen, de sfeer is gemoedelijk en amicaal maar het is toch een echt business center. De verhuurder heeft meerdere vergelijkbare locaties door België en in Maastricht.

Huurprijzen

Huur nu je eigen kantoorkamer/kantoorunit voor een gunstige prijs. De verhuurder van deze kantoorruimtes basseert de prijzen niet op het metrage van de kantoren, maar op het aantal personen dat er kan zitten. Zo heb je al een private office vanaf €750,- per maand. Kantoren zijn hier te huur tot wel 8 personen en dan zijn de kosten per persoon €290,- per maand. Prima prijzen voor een modern concept.

Echt all-in huren, vergaderen bij alle vestigingen en 24/7 toegankelijk

Aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde huur je kantoorruimte voor een echte all-in prijs. De prijs die je betaalt is inclusief alle voorzieningen en ook de nutsvoorzieningen (gas, water & licht) hoef je niet meer apart te betalen. Het is ook mogelijk om te vergaderen bij alle vestigingen van de verhuurder. Dus als je liever vergadert in Antwerpen, Leuven, Hasselt, Geel, Turnhout of Maastricht dan is dit uiteraard mogelijk. Ook is je kantoorkamer 24/7 toegankelijk, dus ben je flexibel in alle opzichten.

Locatie en bereikbaarheid

Dit kantoorgebouw in Vilvoorde is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor het pand stopt de bus die je naar Zaventem Airport brengt of je neemt de bus naar Brussel. Als je toch liever met de auto naar het werk reist dan is het vanaf de E19 en E40 maar 5 minuten rijden voor je je kantoorruimte hebt bereikt. Je kunt je eigen auto gratis parkeren bij het kantoorpand. Zaventem Airport ligt nog geen 10 minuten verwijdert van de Luchthavenlaan en daarom is het een ideale locatie als je gasten uit het buitenland ontvangt. Tegenover het pand zit BOCO Vilvoorde waar je heerlijk kunt lunchen of een een drankje kan doen. In de plaats zelf zijn ook nog meerdere eetgelegenheden aanwezig.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Luchthavenlaan?

Is een kantoorruimte huren aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde wel iets voor jou? Neem dan contact met ons op of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! De koffie staat bij de verhuurder altijd klaar dus kom eens proeven.  

Kantoorruimte huren in Brussel, Luchthavenlaan Luchthavenlaan 27 Vilvoorde Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!