Kantoor te huur Vilvoorde, Luchthavenlaan 27

Voorzieningen
  • Bureau
  • Internet
  • Koffie/thee
  • Vergaderplek
  • Kastje/kluisje
  • Postadres
  • Keuken
  • Parkeren
Bereikbaarheid
  • Bushalte Vilvoorde Levis 6 min. lopen (0,5 km)
  • Treinstation Vilvoorde 11 min. lopen (0,9 km)
Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Luchthavenlaan 27 in Vilvoorde

Beschikbare (flex)werkplekken
Beschikbare kantoorruimten
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde

Een kantoor te huur aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde? In dit bedrijvencentrum zijn kantoorruimten en werkplekken, voor bijvoorbeeld coworking te huur. Bij binnenkomst in dit kantoorgebouw voelt het al als thuiskomen, de sfeer is gemoedelijk en amicaal maar het is toch een echt business center. De verhuurder heeft meerdere vergelijkbare locaties door België en in Maastricht.

Huurprijzen

Huur nu je eigen kantoor te huur voor een gunstige prijs. De verhuurder van deze kantoorruimtes baseert de prijzen niet op het metrage van de kantoren te huur, maar op het aantal personen dat er kan zitten. Zo heb je al een kantoorkamer vanaf €750,- per maand. Je kunt hier een kantoor te huur nemen tot wel 8 personen. De kosten voor een kantoorunit zijn per persoon €290,- per maand. Prima prijzen voor een kantoor te huur in dit bedrijvencentrum.

Echt all-in huren, vergaderen bij alle vestigingen en 24/7 toegankelijk

Aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde vind je een kantoor te huur voor een echte all-in prijs. De prijs die je betaalt is inclusief alle voorzieningen. Ook de nutsvoorzieningen (gas, water en elektriciteit) hoef je niet meer apart te betalen. Het is ook mogelijk om te vergaderen in alle business centers van de verhuurder. Als je dus liever vergadert in Antwerpen, Leuven, Hasselt, Geel, Turnhout of Maastricht, dan is dit uiteraard mogelijk. Ook is je kantoorkamer 24/7 toegankelijk. Ideaal zo een flexibel kantoor te huur!

Locatie en bereikbaarheid

Dit bedrijvencentrum aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor je kantoor te huur stopt de bus die je ofwel naar Zaventem Airport brengt ofwel naar Brussel. Als je toch liever met de auto naar het werk reist dan kun je via de E19 en E40 heel gemakkelijk jouw kantoor te huur bereiken. Je kunt je eigen auto gratis parkeren bij het business center. Zaventem Airport ligt nog geen 10 minuten verwijdert van de Luchthavenlaan en is daarom een ideale locatie voor een kantoor te huur als je geregeld gasten uit het buitenland ontvangt. Met een kantoor te huur aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde kun je echt werken aan je internationale ambities.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Luchthavenlaan?

Is een kantoor te huur aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde iets voor jou? Neem dan snel contact met ons op of plan gratis en geheel vrijblijvend een rondleiding in! Ga snel eens langs in het bedrijvencentrum en ontdek zelf of een kantoor te huur aan de Luchthavenlaan in Vilvoorde iets voor jou is.


Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

T

Het is niet te ver van Brussel.

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Luchthavenlaan 27

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner