Kantoren laden...

Kantoor te huur in Vilvoorde{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Bij SKEPP vind je een kantoor te huur in Vilvoorde. De stad Vilvoorde ligt ten noorden van Brussel en was vroeger vooral bekend voor zijn industrie maar heeft nu zoveel meer te bieden. Je kantoor te huur heeft een goede ligging en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Laat SKEPP je helpen met je zoektocht naar je geschikte kantoor te huur. We bespreken je wensen en verlangens en komen vervolgens met een passend voorstel.

Dit mooie kantoor te huur in Vilvoorde

Dit bedrijvencentrum aan de luchthavenlaan 27 is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. De bus stopt zelfs voor je kantoor te huur en kan je ook naar Zaventem Airport brengen. Als je met de auto komt kun je die gratis parkeren bij dit business center. Het kantoor te huur biedt veel licht en is stijlvol ingericht. Even een kopje koffie bij de bar drinken behoort tot de mogelijkheden. Ook voor je vergaderingen zijn er voldoende ingerichte ruimtes voorzien. Je kantoor te huur is 27/7 toegankelijk zodat jij je kantoorkamer in kunt wanneer het je uitkomt. In de huurprijs van dit kantoor te huur is bovendien alles inbegrepen. Dus geen zorgen over extra kosten zoals gas, water of elektriciteit!

Vilvoorde in de Brabantse Kouters

Vilvoorde hoort bij de streek van de Brabantse Kouters wat een regionaal erkend landschap is met veel natuur. De stad is een voorbeeld van een voorstad omdat ze verbonden is met de Brusselse agglomeratie. In de 20ste eeuw groeide de industrie sterk mede door de verdieping van de Willebroekse vaart tot een zeekanaal. De recessie van 1970 zorgde voor een teruggang in de industrie en met de sluiting van Renault in 1994 leek de crisis compleet. Vilvoorde wist zich echter te herpakken en ging met diverse initiatieven aan de slag. Zo werden diverse oude industriegronden gesaneerd om er woonwijken aan te leggen. Hierdoor groeide de bevolking stevig. Vilvoorde investeerde ook in diverse culturele projecten en het Food Truck Festival HAP is daar een voorbeeld van.

Met je kantoor te huur in Vilvoorde kun je op SKEPP rekenen

Met een kantoor te huur in Vilvoorde zit je goed. SKEPP helpt je gratis, snel en geheel vrijblijvend. Neem contact met ons op! SKEPP luistert naar je vragen en wensen kan zelfs een gratis rondleiding inplannen in je kantoor te huur. Zo kun je met je eigen ogen vaststellen of je kantoor te huur in Vilvoorde je nieuwe kantoorruimte wordt.

Wil je eens rondkijken wat er nog meer is buiten Vilvoorde? In Brussel, Mechelen en Antwerpen hebben we ook een ruim aanbod van kantoren te huur.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten