Kantoren laden...

Kantoor te huur in Aartselaar{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Wil jij je nieuwe kantoor te huur vestigen in Aartselaar? Neem contact op met SKEPP en laat ons helpen met je zoektocht. Wij zoeken gratis en vrijblijvend je geschikte kantoor te huur. Door het inventariseren van je wensen en behoeften kunnen we een geschikte match voorstellen. Aartselaar is een gemeente in de provincie Antwerpen en de inwoners worden Aartselaren genoemd. Langs de A12 heeft de gemeente veel distributiecentra en groothandelszaken liggen.

Kantoor te huur in Aartselaar

Met je kantoor te huur aan de Kontichsesteenweg 54 zit je in een modern business center. Je kunt er kiezen voor een zelf in te richten kantoorruimte of je laat deze naar wens inrichten. In dit bedrijvencentrum gaat je bedrijf deel uitmaken van een community. Door het onderlinge contact kun je netwerken en interessante connecties maken om je zaak uit te breiden. Je kantoor te huur is 24/7 toegankelijk en is voorzien van een klimaatregeling. De gedeelte receptie begroet je gasten op een professionele manier.

Gunstig gelegen Aartselaar 

In 1247 werd Aartselaar voor het eerst vermeld als Serlaer en in 1309 was er de vermelding Aerschelaer. In de loop der eeuwen werd het gebied diverse malen verkocht door diverse landheren. Aartselaar bleef, desondanks de aanleg van de steenweg naar Boom, een hele tijd een landbouwgemeente. Hierdoor was de bevolkingsontwikkeling maar gering. Pas na de 2de Wereldoorlog ontwikkelde de gemeente zich naar een industriële gemeente en werd de landbouw ondergeschikt. Tussen 1960 en 1985 nam de bevolking zeer sterk toe en ontwikkelde Aartselaar zich tot een verstedelijkte randgemeente van Antwerpen. De belangrijkste bezienswaardigheid is het Kasteel Cleydael wat een typisch waterslot is. De meeste winkels bevinden zich langs de A12. De Spaanse supermarkt Vista La Tienda is zeker het vermelden waard. In deze winkel vind je typisch Spaanse producten en heerlijke delicatessen.

Je kantoor te huur met de hulp van SKEPP in Aartselaar

Laat SKEPP je helpen met je kantoor te huur in Aartselaar. Je wilt dit mooie kantoor te huur toch niet aan je laten voorbijgaan? Neem vandaag nog contact met ons op en wij gaan aan de hand van je wensen en behoeften op zoek naar je kantoor te huur. Kun je je nieuwsgierigheid niet bedwingen om dit kantoor te huur te bezoeken? Laat SKEPP dan geheel vrijblijvend een rondleiding voor je inplannen en kijk zonder enige verplichting in dit kantoor te huur.

SKEPP heeft ook een ruim aanbod met kantoren te huur buiten Aartselaar. Neem gerust eens een kijkje naar ons aanbod van kantoren te huur in Antwerpen, Gent of Brussel.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten