Aartselaar, Kontichsesteenweg 54

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Kontichsesteenweg in Aartselaar

Wil jij kantoorruimte huren aan de Kontichsesteenweg in Aartselaar? Op deze zichtlocatie in een modern kantoorgebouw is nu nog een grote kantoorruimte beschikbaar. Of je nu zelf je kantoor wil meubileren of dat je graag een instapklaar kantoor wilt, het kan op deze locatie geregeld worden. Op deze locatie kun je ideaal huren als je net buiten de drukte van Antwerpen wilt zitten, maar wel snel in de stad wilt zijn!

Huurprijzen

De beschikbaarheid op deze locatie is vrij contstant, de ruimtes zijn erg populair en het is eigenlijk altijd vol. Er is nu alleen kantoorruimte vrij gekomen van 520 m2 en jij kunt hem nu huren! De huurprijs voor dit kantoor is vanaf €100,- per m2 per jaar en dat komt neer op maandelijkse lasten van ongeveer €4333,-. Wil jij met jouw bedrijf intrek nemen in een kantoor waarin ruimte genoeg is om te groeien of heb je simpelweg 520 m2 nodig? Neem dan eens contact op met onze vastgoedconsultants.

24/7 toegang, gedeelde receptie en airconditioning 

kantoorruimte huren aan de Kontichsesteenweg in Aartselaar op korte termijn mogelijk in dit bedrijfsverzamelgebouw. Het gebouw is opgedeeld in meerdere kantourunits waar op dit moment ook andere bedrijven werken. Je voegt jouw bedrijf dus direct bij een community die wellicht kan zorgen voor samenwerkingen. Als huurder krijg je 24/7 toegang tot je werkplek en zo bepaal je dus zelf hoe vroeg je begint en hoelaat het 's avonds wordt. Hoe fijn is het als je gasten worden vervelkomt met een lach en een vriendelijke groet? Juist, dat is van essentieel belang om gasten een goede eerste indruk te geven. Om hiervoor te zorgen is er een gedeelde receptie aanwezig die zorgt voor een gastvrije entree. Om zo effectief mogelijk te kunnen werken is het van belang dat de tempratuur altijd juist geregeld is. Tijdens de winter wil je daarom de verwarming lekker opstoken en op warme zomerdagen wil je kunnen genieten van koele lucht tijdens je werk. Hiervoor is op locatie een airconditioning aanwezig die er voor zorgt dat je het hoofd koel houdt.

Locatie en bereikbaarheid

Zoals gezegd leent deze locatie zich uitstekend als je niet in het drukke Antwerpen wilt huren, maar wel gemakkelijk de stad in wilt reizen. Zo reis je via de A12 gemakkelijk naar de E34 en ook de E19 ligt op slechts een aantal minuten rijden van het kantoorpand. Voor alle passanten ben je zichtbaar omdat het kantoor direct aan de Kontichsesteenweg staat. Wanneer je met de auto naar het werk reist ben je door de ligging goed bereikbaar en kun je de auto parkeren op de aanwezige parking. De bus stops op 5 minuten lopen van de kantoorlocatie en daarom is het ook eenvoudig te bereiken voor collega's die niet met de auto willen of kunnen komen. In Aartselaar zijn een aantal winkels waar je kan shoppen en restaurants als Wok Dynasty en Baboulette waar je je maag kunt vullen na een zware werkdag.

Huur jij binnenkort ook kantoorruimte aan de Kontichsesteenweg?

Nieuwsgierig naar de te huren kantoorruimte aan de Kontichsesteenweg in Antwerpen? Dat gevoel kunnen we ons bij SKEPP goed voorstellen! Neem gewoon eens vrijblijvend contact op met onze vastgoedconsultants en zij vertellen je alles wat je wilt weten. Ook plannen we gratis een rondleiding voor je in op een moment dat het jou uitkomt.  

Kantoorruimte huren Aartselaar, Kontichsesteenweg 54 Kontichsesteenweg 54 Aartselaar Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!