Kantoren laden...

Kantoor te huur in Dilbeek{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Oliver Ihnken
Oliver Ihnken
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

SKEPP kan je zeker helpen met een kantoor te huur in Dilbeek. Met een ligging op slechts 20 minuten rijden van Brussel centrum is een kantoor te huur in Dilbeek een interessant alternatief om filevrij te werken. Dilbeek heeft een rijke geschiedenis en diverse bijzondere bezienswaardigheden zoals het gemeentehuis dat gevestigd is in het Kasteel de Viron. Weet dat SKEPP aan de hand van je wensen en behoeften geheel gratis en vrijblijvend een aantal geschikte panden te huur in Dilbeek aan je kan voorstellen. Bel ons nu en laat je helpen met de zoektocht naar je kantoor te huur in Dilbeek!

Mooie kantoren te huur in Dilbeek:

Met een kantoor te huur in de Pastoor Cooremansstraat 3 in Dilbeek kies je voor een kantoor in een bekende industriële wijk waar vele bekende bedrijven hun kantoor houden. Dit bedrijvencentrum heeft goed ingerichte business lounges die je kunt gebruiken om te overleggen met klanten of om even een informeel gesprek te voeren. Het kantoor te huur in de Pontbreekstraat 2-4 is goede keuze voor mensen die houden van netwerken om zo contacten te kunnen leggen met andere bedrijven. De beheerder van dit business center is permanent aanwezig en zorgt ervoor dat iedereen er zich thuis voelt.

Dilbeek gunstig gelegen met een rijke geschiedenis

Met de auto ben je vanuit Dilbeek op 20 minuten in hartje Brussel en de kantoren te huur hebben een goede bereikbaarheid. De naam van de gemeente Dilbeek kwam omstreeks 1075 voor het eerst voor als Dedelbeccha. In de 15de eeuw werden er dankzij de witte kalkhoudende zandsteen, Lediaan, diverse plaatselijke kerken gebouwd zoals de Sint-Ambrosius. Maar ook de stadhuizen van Brussel en Leuven werden gebouwd met de ontgonnen stenen. De voormalige steenputten zijn nu een groot natuurgebied, De Wolfsputten. Maar ook vandaag heeft Dilbeek veel te bieden. Zo is er bijvoorbeeld het jaarlijkse gratis Vijverfestival waar je in de zomer kunt genieten van alle soorten muziek en een wereldkeuken. Op woensdagmiddag kun je verse producten gaan inkopen op de markt van de Sint-Alenalaan.

SKEPP helpt je graag met je kantoor te huur in Dilbeek

SKEPP helpt je gratis en geheel vrijblijvend met je zoektocht naar een kantoor te huur in Dilbeek. Heb je vragen over de huurprijzen of wil je meer weten over deze kantoren in Dilbeek? Neem contact op met onze vastgoedconsulenten en aan de hand van jouw wensen zoeken wij de kantoorpanden die een match zijn. Bij SKEPP kun je altijd rekenen op eerlijk advies. Zit jouw geschikte kantoor te huur erbij? Dan plannen wij graag een geheel gratis en vrijblijvende rondleiding voor je in.

Wil je toch liever een kantoor te huur elders in de regio van Dilbeek? Neem dan eens een kijkje bij het de kantoren in Brussel, Antwerpen of Mechelen. SKEPP heeft een ruim aanbod aan kantoren en je gewenste kantoor zit hier zeker tussen.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten