Dilbeek, Pontbeekstraat 2-4

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Huur kantoorruimte aan de Pontbeekstraat (Dilbeek)

Aan de Pontbeekstraat in Dilbeek zijn nog enkele kantoorruimtes te huur. Gebouwd in 2000 bieden deze twee business center een totaal oppervlak van 6392 m2 aan kantoren in de vorm van twee identieke gebouwen. Wil jij ook dicht bij de hoofdstad van België en Europa je bedrijf vestigen, dan is dit de plek voor jou!

Huurprijzen

Wat kost het huren van een kantoorruimte in Dilbeek? Dat ligt er natuurlijk aan welk kantoor je wilt huren. Er zijn er een aantal beschikbaar en ze hebben verschillende formaten. Zo biedt de kleinste netto 283 m2 kantoorruimte voor een prijs van €2830,- per maand. Wil je er liever een die groter is dan heb je netto 326 m2 en betaal je daarvoor €3260,- per maand. Deze prijzen zijn gebasseerd op een vierkante meterprijs van €120,- per m2 per jaar. Voor de meest actuele beschikbaarheid en prijzen bel je met onze vastgoedconsultants.

Actieve en grote community en 24/7 toegankelijk

Kantoorruimte huren aan de Pontbeekstraat in Dilbeek houdt in dat je direct deel uitmaakt van de community van de verhuurder. De verhuurder bezit meerdere panden door heel België en heeft op deze manier een groot netwerk dat mooie samenwerkingen op kan leveren. Zelfs binnen dit kantoorpand kun je gemakkelijk contact leggen met andere bedrijven en kunnen jullie samenwerken om op een hoger niveau te komen. Natuurlijk is jouw kantoor ook 24/7 toegankelijk zodat je het maximale uit je bedrijf kunt halen. De beheerder van het gebouw is altijd aanwezig en zal alles doen wat binnen zijn of haar macht ligt om te zorgen dat jij je thuis voelt op kantoor.

Locatie en bereikbaarheid

Deze kantoorruimte bevinden zich op het Inter Access Park in Dilbeek, 300 meter ten noorden van de Ring rond Brussel. Je bent dus binnen een paar minuten op de E19 of de E40 en je kantoor is daarom uitstekend bereikbaar voor gasten en personeel. Ook met het openbaar vervoer kunnen mensen het kantoorgebouw eenvoudig bereiken. Er stoppen 4 bussen en op 150 meter afstand ligt de meest nabije bushalte. Vanaf hier rijdt de bus naar station St.-Agatha-Berchem en hoef je nog maar 50 meter te lopen naar de trein. In Brussel zelf is genoeg te beleven en kun je heerlijk een hapje eten bij een van de vele restaurants. Een top locatie toch?

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Pontbeekstraat

Wil jij ook een kantoorruimte huren aan de Pontbeekstraat in Dilbeek? Plan dan geheel gratis en vrijblijvend een rondleiding in. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met SKEPP. Wij helpen je graag verder.

Kantoorruimte huren in Brussel, Pontbeekstraat Pontbeekstraat 2-4 Dilbeek Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!