Kantoren laden...

Kantoor te huur in Hoeilaart{{ City.Title }}

Filters
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
{{ offices.length }} van de {{ totalOfficesCount }} kantoren in in de buurt van {{ City.Title }}
Meer kantoren laden

Voor deze zoekopdracht hebben we geen kantoren kunnen vinden.

Niet gevonden wat je zoekt? Laat ons je helpen zoeken!
  • Gratis en vrijblijvend
  • Binnen 1 uur antwoord
  • Persoonlijke hulp
  • Klantenbeoordeling 9.2/10
Kas Bruinsma
Kas Bruinsma
Kantoorexpert
Neem contact op
SKEPP is er voor bedrijven die liever gebruik maken van een gratis vergelijkingswebsite dan van een dure aanhuurmakelaar.

Kantoor te huur in {{ City.Title }}

Wil jij een kantoor te huur in Hoeilaart? Laat SKEPP je helpen met je zoektocht en wij vinden je geschikte kantoor te huur in Hoeilaart. SKEPP inventariseert jouw wensen en behoeften en brengt een gratis en geheel vrijblijvend advies uit. Hoeilaart is makkelijk te bereiken via de R0. Natuurliefhebbers kunnen hier zeker hun hartje ophalen aangezien Hoeilaart het bosrijkste gebied in Vlaanderen is.

Je kantoor te huur in Hoeilaart

Wil je aan de rand van een groot park je kantoor te huur in Hoeilaart? Neem dan zeker eens een kijkje aan de Terhulpsesteenweg 6A. Het bedrijvencentrum heeft rechthoekige vormen en dat laat je makkelijk toe om je kantoor te huur helemaal naar je eigen smaak in te richten. Tijdens de middagpauze kun je een wandeling in het park gaan maken dat aan de rand van dit business center ligt. Natuurlijk kun je ook gewoon even een wandeling op het groene terrein maken. De toegang tot dit kantoor te huur is 24/7 zodat jij en je medewerkers altijd kunnen werken.

Hoeilaart, het bosrijkste gebied in Vlaanderen!

Als je je kantoorruimte echt in het groen wilt, dan is Hoeilaart een goede keuze. Het Zoniënwoud maakt het grootste deel uit van het grondgebied. Hoeilaart had reeds in 1246 een schepenraad en 1800 bestond deze zelfs geheel uit beenhouwers. In die tijd zorgde ze voor ongeveer 80% van de vleesvoorraad van de Brusselse Vleesmarkt. Hoeilaart had ooit een bloeiende druiventeelt onder glas maar deze werd verdrongen door goedkopere druiven uit het Zuiden. De tafeldruif is sinds 2008 wel een door Europa erkend streekproduct. Ieder derde weekend van september is er Het Druivenfestival om de herinnering aan de druiventeelt in ere te houden. Vandaag is de Hoeilaartse kaastaart één van de bekendste producten. Vroeger maakten de mensen deze taart thuis en wie geen oven had liet die bij een bakker afbakken. Hoewel midden in het groen is je kantoor te huur vlot te bereiken via de R0 en die brengt je ook in minder dan 20 minuten met de auto in het centrum van Brussel.

Een mooi kantoor te huur in Hoeilaart

SKEPP helpt je graag met vrijblijvend advies met je zoektocht naar een kantoor te huur in Hoeilaart. We luisteren naar je eisen en wensen en plannen graag een gratis rondleiding voor je in. Onze vastgoedconsulenten staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden. Laat dit kantoor te huur in een bosrijke omgeving snel het jouwe worden!

Wil je een kantoor te huur in de regio van Hoeilaart? Kijk dan eens bij het aanbod in Brussel, Antwerpen en Mechelen.

Kaartweergave
Kantoorruimte hurenfal fa-times
Zoeken
Populaire steden/stadsdelen in de buurt
{{ inputs.meters[0] }}m2 {{ inputs.meters[1] }}m2 +
{{ inputs.peoples[0] }} {{ inputs.peoples[1] }} personen +
{{ inputs.price[0] | toCurrency }} {{ inputs.price[1] | toCurrency }} +
Locatie
Pand
Gemak
Toon {{ offices.length }} kantoren far fa-angle-right fal fa-times Resetten