Kantoor te huur Hoeilaart, Terhulpsesteenweg 6A

Voorzieningen
 • Bureau
 • Internet
 • Koffie/thee
 • Printen
 • Vergaderplek
 • Kastje/kluisje
 • Postadres
 • Keuken
 • Parkeren
Bereikbaarheid
 • Bushalte HOEILAART Boomgaard 6 min. lopen (0,5 km)
 • Treinstation Groenendaal 17 min. lopen (1,4 km)
 • Sportschool 4 min. lopen (0,4 km)
Beschikbaarheid

Bekijk hieronder welke kantoortypen beschikbaar zijn aan Terhulpsesteenweg 6A

Over dit kantoor

Kantoor te huur aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart

Aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart en aan de rand van een groot park kun je nu een kantoor te huur nemen. Het bedrijvencentrum is gebouwd in 1994 en heeft een totaal oppervlak van 2830 m2 aan kantoorkamer. Je huurt bovendien buiten de drukte van de hoofdstad, maar je geniet wel van een uitstekende bereikbaarheid. Bovendien ben je direct in het centrum van Brussel indien nodig. Lijkt een kantoorruimte of werkplek aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart je wat? Lees dan snel verder.

Huurprijzen

In het business center kun je kantoorruimtes huren van ondere andere een oppervlak van ongeveer 385 m2 . De prijs per m2 per jaar is ongeveer €120,-. De huurprijzen veranderen constant, dus als je de meest actuele prijzen en beschikbaarheden wilt dan kun je het best contact opnemen met onze kantoorexperts. Zij kunnen je gratis voorzien van advies en informatie.

Optimaal gebruik van vierkante meters, midden in het groen en 24/7 toegankelijk

Met een kantoor te huur aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart zit je goed. Het bedrijvencentrum zorgt er voor dat je het maximaal haalt uit de vierkante meters van je kantoor te huur. De verdiepingen en kantoren te huur zijn namelijk rechthoekig van vorm. Dit houdt in dat je het gemakkelijk in kunt richten en de ruimte van je kantoorunit maximaal benut kan worden. Je huurt buiten de drukte van Brussel en om je heen is het een en al groen. Het business center ligt namelijk aan de rand van een park. Je kunt dus in een pauze een wandeling gaan maken door het groen. De kantoren te huur zelf zijn met een eigen sleutel 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk voor jou als huurder. Dat is handig wanneer je onregelmatig werkt of gewoon flexibel te werk wilt gaan. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen aan een kantoor te huur op deze locatie. Kom dit met je eigen ogen bekijken via een gratis rondleiding dankzij SKEPP.

Locatie en bereikbaarheid

Voor jou en je personeel is dit kantoor te huur aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart makkelijk te bereiken. Je kunt met de wagen gemakkelijk naar de E411 rijden en vanuit hier richting Brussel of andere delen van België reizen. Als men toch graag wil reizen met het openbaar vervoer dan zijn er dichtbij het business center 2 treinstations, namelijk station Groenendaal en station Hoeilaart. Met deze trein reis je rechtstreeks naar het centrum van Brussel en de Europese Wijk. Ook is het mogelijk om met de bus te komen en dan is het minder dan 10 minuten lopen vanaf Hoeilaart Boomgaard.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Terhulpsesteenweg?

Een kantoor huren aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart? Het kan zolang we nog beschikbaarheid hebben op deze populaire locatie. Plan daarom snel een rondleiding in of bel met onze vastgoed consultants als je nog vragen hebt. Wie weet ben jij straks wel thuis op dit kantoor aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart.


Huren op deze locatie?

Dit is nu nog beschikbaar aan Terhulpsesteenweg 6A in Hoeilaart

Kantoorvloeren
Hoeveel m2 kantoorruimte heb ik nodig?
Media

Krijg alvast een goede indruk van dit kantoor

Beoordelingen

Lees wat anderen vinden van deze locatie

J

Een fijn kantoor met een groen hart.

F

Erg goed gelegen soms wa lastig om in BXL te kome

Waardering:
Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!

Kantoorinrichting met Officeplanner

Vraag een gratis inrichtingsvoorstel op maat aan voor je kantoor aan Terhulpsesteenweg 6A

Met Officeplanner huur, huurkoop of koop je een flexibel designinrichtingspakket op basis van je wensen en eisen voor de inrichting van jouw kantoor. Binnen 1 week is de nieuwe inrichting gereed op locatie.


Meer over Officeplanner