Hoeilaart, Terhulpsesteenweg 6A

  • Bureau

  • Internet

  • Koffie/thee

  • Printen

  • Vergaderplek

  • Kastje/kluisje

  • Postadres

  • Keuken

  • Parkeren

Kantoorruimte huren aan de Terhulpsesteenweg (Hoeilaart)

Aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart en aan de rand van een groot park kun je nu kantoorruimte huren. Dit kantoorpand is gebouwd in 1994 en heeft een totaal oppervlak van 2830 m2 aan kantoren. Je huurt buiten de drukte van de hoofdstand, maar je geniet wel van een uitstekend bereikbaarheid. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder.

Huurprijzen

Op dit moment zijn in dit business center nog twee kantoren vrij. Beide kantoorruimtes hebben een oppervlak van ongeveer 385 m2 en de prijs per m2 per jaar is €120,-. De huurprijzen veranderen constant, dus als je de meest actuele prijzen en beschikbaarheden wilt dan kun je het beste bellen met onze vastgoedconsultants. Zij kunnen je gratis voorzien van advies en informatie.

Optimaal gebruik van vierkante meters, midden in het groen en 24/7 toegankelijk

Dit kantoorgebouw aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart zorgt er voor dat je het maximal haalt uit de vierkante meters die je huurt. De verdiepingen en kantoren zijn namelijk rechthoekig van vorm en dit houdt in dat je het gemakkelijk in kunt richten en de ruimte maximaal benut kan worden. Je huurt buiten de drukte van Brussel en om je heen is het een en al groen. Het business center met de kantoorunits ligt namelijk aan de rand van een park. Je kunt dus in pauzes lekker een wandeling maken door het groen. De kantoren zelf zijn met een eigen sleutel 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk voor jou als huurder. Dat is handig wanneer je onregelmatig werkt of gewoon het werk na kantooruren af wilt maken. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen aan het huren op deze locatie, kom dit met je eigen ogen bekijken en neem vandaag nog contact op.

Locatie en bereikbaarheid

Voor jou en je personeel is de te huren kantoorruimte makkelijk te bereiken. Je kunt met de wagen gemakkelijk naar de E411 rijden en vanuit hier richting Brussel of andere delen van België. Als men toch graag wil reizen met het openbaar vervoer dan zijn er dichtbij het kantoorgebouw twee treinstations namelijk Groenendaal en Hoeilaart. Met deze trein reis je rechtstreeks naar het centrum van Brussel en de Europese Wijk. Ook is het mogelijk om met de bus te komen en dan is het minder dan 10 minuten lopen vanaf Hoeilaart Boomgaard. In Hoeilaart kun je heerlijk een hapje eten bij restaurants President of Leonidas Pralido. De ligging van het stadhuis van de stad is ook interessant om een te bekijken.

Huur jij binnenkort kantoorruimte aan de Terhulpsesteenweg?

Een kantoor huren aan de Terhulpsesteenweg in Hoeilaart? Het kan zolang we nog beschikbaarheid hebben op deze populaire locatie. Plan daarom snel een rondleiding in of bel met onze vastgoed consultants als je nog vragen hebt. Wie weet ben jij straks wel thuis op kantoor in dit business center.

Kantoorruimte huren net buiten Brussen in Hoeilaart Terhulpsesteenweg 6A Hoeilaart Toplocatie!

Dit kantoor beoordelen? Geef je mening hieronder!

Waardering:

Bedankt voor jouw beoordeling!

Wij waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je mening met anderen te delen! Daarom krijg jij van ons!